Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Nymek söker en Kvalitetsansvarig

Nymek grundades redan i slutet av 40-talet av bröderna Nyström i Mjövattnet. Sedan dess har mycket hänt. Idag är vi ett högteknologiskt företag med ett flertal certifikat. Hos Nymek står medarbetarna i centrum och som anställd blir du en viktig del i ett stort kunnande. Tillsammans med våra medarbetare jobbar vi aktivt för att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet. Just nu söker vi en kvalitetsansvarig som vill bidra till företagets fortsatta utvecklingen av vårt kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbete. Vi erbjuder dig en transparant och öppen arbetsplats där det finns möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med dina kollegor.

Nymek söker en Kvalitetsansvarig


Nymek grundades redan i slutet av 40-talet av bröderna Nyström i Mjövattnet. Sedan dess har mycket hänt. Idag är vi ett högteknologiskt företag med ett flertal certifikat.
Hos Nymek står medarbetarna i centrum och som anställd blir du en viktig del i ett stort kunnande. Tillsammans med våra medarbetare jobbar vi aktivt för att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet.
Just nu söker vi en kvalitetsansvarig som vill bidra till företagets fortsatta utvecklingen av vårt kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbete. Vi erbjuder dig en transparant och öppen arbetsplats där det finns möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med dina kollegor.

Om företaget
Nymek är ett komplett underleverantörsföretag. Vi har resurser att medverka hela vägen från produktutveckling till ett fungerande materialförsörjningsflöde.
Våra kunder väljer oss för vår höga leveransprecision och goda kvalitet. Nymek har väl fungerande infrastruktur med implementerade system för systematiskt förbättringsarbete, verksamhetsstyrning, EDI, kvalitetsledning och miljöledning. Detta tillsammans med vår gedigna erfarenhet, våra anställdas kompetens och förmåga, gör oss till en trygg och pålitlig partner.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetsansvarig har du ett övergripande ansvar över vidareutvecklingen av verksamhetens kvalité- arbetsmiljö- och miljöarbete samt utvecklingen av vårt verksamhetssystem Du kommer aktivt att arbeta med handlingsplaner för att förbättra Nymek. Du kommer även att utföra vissa kvalitetsrevisioner av våra leverantörer samt hantera kundkvalité.
Ditt arbete utgår från vårt verksamhetsledningssystem samt ISO 9001, ISO 14001 och IATF 16949 samt ISO 3834-2. I det arbetet ingår det bland annat att säkerställa att både interna och externa revisioner genomförs.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du är utbildad högskoleingenjör med detta är inget krav. Däremot ser vi att du har förvärvat dig goda kunskaper av kvalificerat kvalitetsarbete i ett tillverkande företag. Du har goda kunskaper i berörda standarder för kvalité-, arbetsmiljö- och miljöledningssystem (ISO 9001 och ISO 14001) Vi ser även att du har goda kunskaper i Office365 och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, med fördel Monitor.
Det är meriterande om du är godkänd internrevisor enligt kraven i IATF 16949 eller att du har goda kunskaper inom detta kvalitetsledningssystem.
Du behärskar både det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.
Som person är du strukturerad, vilket innebär att du planerar, organiserar ditt arbete självständigt. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ och att du har lätt för att skapa och bibehålla relationer både internt och externt.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2021-01-17

Placeringsort: Mjövattnet

I denna rekrytering samarbetar Nymek med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Kenneth Vidmark, Wikan Personal 0910-770981

Välkommen med din ansökan!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-17

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår