Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Meriko söker en hisstekniker

Meriko är ett lokalägt företag med korta beslutsvägar, stort medbestämmande och möjlighet för dig som anställd att vara med och påverka. Hos oss på Meriko råder en familjär stämning, det är prestigelöst och det finns en stor vilja att hjälpas åt när det behövs. Vi erbjuder fortlöpande produktutbildning i samarbete med våra leverantörer samt utbildningar i arbetsmiljö och säkerhet. Just nu söker vi ytterligare kollegor till vårt team i Skellefteå! Har du ett tekniskt intresse och har kunskap inom el och felsökning så kan detta var tjänsten för dig!

Meriko söker en hisstekniker


Meriko är ett lokalägt företag med korta beslutsvägar, stort medbestämmande och möjlighet för dig som anställd att vara med och påverka. Hos oss på Meriko råder en familjär stämning, det är prestigelöst och det finns en stor vilja att hjälpas åt när det behövs. Vi erbjuder fortlöpande produktutbildning i samarbete med våra leverantörer samt utbildningar i arbetsmiljö och säkerhet.

Just nu söker vi ytterligare kollegor till vårt team i Skellefteå! Har du ett tekniskt intresse och har kunskap inom el och felsökning så kan detta var tjänsten för dig!


Om företaget
Meriko i Skellefteå AB är med sina 6 tekniker det ledande företaget inom installation, montage och service av både nya och gamla hissar i Skellefteå med omnejd.

Meriko i Skellefteå AB har gedigen hisskompetens och säljer och installerar ett flertal starka varumärken. Meriko utför även service, underhåll samt ombyggnationer på alla typer av hissar oavsett märke.

Kunderna är primärt fastighetsägare och industriföretag. Meriko har även bred erfarenhet av rulltrappor, industriportar, lyfbord och olika typer av handikappanpassningar.

Meriko i Skellefteå AB startades 2000 och ägs sedan januari 2012 av NELAB Invest AB. NELAB Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70 årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen inom 9 affärsområden primärt i norr och Västerbotten, har ca 110 anställda och omsätter 150 Mkr.

Från 1 Januari 2021 kommer Meriko och Nelabs hissverksamheter att samordnas i ett gemensamt bolag, Nelab Hiss AB.


Dina arbetsuppgifter
Som hisstekniker kommer du att utföra schemalagda reparationer och underhåll för hissar efter serviceavtal men det ingår även att lösa akuta ärenden. Installation och montering av hissar samt industriportar förekommer också. Som hisstekniker arbetar du både självständigt och i team. Jour ingår i tjänsten ca var 6:e vecka.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är lösningsfokuserad. Du har erfarenhet från mekaniska arbeten, el och felsökning. Vi värdesätter social kompetens eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt. Det är inget krav på dokumenterad el-utbildning men något vi ser som meriterande. Du är van att ta eget ansvar samt att arbeta självständigt.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2020-11-08

Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Meriko med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Andreas Ögren 0910-770987 alt. Ellen Berg 0910-770985, Wikan Personal

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-11-08

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Andreas Ögren 0910-77 09 87
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår