Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Fabrikssnickare med trävana till Ecopart/Grönbo i Bjurträsk

Ecopart AB är ett företag i Bjurträsk i Norsjö kommun. Ecopart är underleverantör till Grönbo AB och levererar huskomponenter till dem. Grönbos affärsidé är att leverera hus och fastigheter enligt ett egenutvecklat byggsystem. Ecopart AB satsar främst på tillverkning av monteringsfärdiga ekologiska flerbostadshus. Genom att bygga i trä med nya miljövänliga metoder skapas klimatsmarta flerbostadshus. Nu söker vi fler snickare till fabriken.

Fabrikssnickare med trävana till Ecopart/Grönbo i Bjurträsk


Ecopart AB är ett företag i Bjurträsk i Norsjö kommun. Ecopart är underleverantör till Grönbo AB och levererar huskomponenter till dem. Grönbos affärsidé är att leverera hus och fastigheter enligt ett egenutvecklat byggsystem. Ecopart AB satsar främst på tillverkning av monteringsfärdiga ekologiska flerbostadshus. Genom att bygga i trä med nya miljövänliga metoder skapas klimatsmarta flerbostadshus.
Nu söker vi fler snickare till fabriken.

Dina arbetsuppgifter
Som fabrikssnickare hos Ecopart AB erbjuder vi dig ett varierande arbete inom träindustrin. Du kommer genom individuellt- och gemensamt arbete tillverka ekologiska bostadshus i fabriken i Bjurträsk. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att, efter ritningsläsning, bygga väggblock och bjälklag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med viss snickarerfarenhet i bagaget. Det är mediterande om du har erfarenhet av liknande arbete, kan hantera verktyg samt spikpistol och att du behärskar ritningsläsning.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har ett glatt humör och viljan att göra ett bra arbete. Som person är du driven, självgående samt duktig på att samarbeta. Du tycker om nya utmaningar och kan hantera stress på ett bra sätt. Vi ser gärna att du som söker har ett öga för kvalité samt gillar att jobba efter uppsatta mål.
Du ska ha B-körkort och truckkort är mediterande men inget krav.
Tillträde omgående.

Information och kontakt
Vill du veta mer om tjänsten kan du ringa Kenneth Vidmark 0910-770981

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-11-08

Tjänstgöringsort

Norsjö (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Kenneth Vidmark 0910-77 09 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår