Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Nordic Sport söker en ekonomiassistent

På Nordic Sport är vi mer kända på den internationella marknaden än vad vi är regionalt och nationellt. Vi är kanske inte den mest kända arbetsgivaren men som leverantören syns vi frekvent på de största mästerskapen runt om i världen. Det är medarbetarna på Nordic Sport som bygger varumärket! Det är vi som team som gör det möjligt att från soffan se på när vår idrottsutrustning används vid större idrottsevenemang som OS i Rio de Janeiro 2016 eller IPC Para World Championships, London där vi var total leverantör.

Nordic Sport söker en ekonomiassistent


På Nordic Sport är vi mer kända på den internationella marknaden än vad vi är regionalt och nationellt. Vi är kanske inte den mest kända arbetsgivaren men som leverantören syns vi frekvent på de största mästerskapen runt om i världen.

Det är medarbetarna på Nordic Sport som bygger varumärket! Det är vi som team som gör det möjligt att från soffan se på när vår idrottsutrustning används vid större idrottsevenemang som OS i Rio de Janeiro 2016 eller IPC Para World Championships, London där vi var total leverantör.Om företaget
Nordic Sport är en av världens ledande leverantörer av friidrottsutrustning. Vi har funnits sedan 1972 och är ett familjeföretag med lojala medarbetare. Nordic Sport är även en av Skandinaviens främsta leverantörer av idrottsplatsutrustning för fotboll och ishockey. Kvalitet, lojalitet och support är kärnvärdena som karakteriserar vårt arbete och som representerar vårt varumärke.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på Nordic Sport kommer du att arbeta nära företagets ekonomichef och vara behjälplig i det dagliga ekonomiadministrativa arbetet. Du ansvarar bland annat för den löpande redovisningen, avstämningar, reskontra, fakturering, utbetalningar och viss rapportering. Vidare kommer du till viss del också att sköta ekonomiadministrationen för fler mindre bolag inom koncernen. Då Nordic Sport både importerar och exporterar varor internationellt handlar företaget med olika valutor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som exempelvis redovisnings- eller ekonomiassistent. Vidare ser vi gärna att du är utbildad ekonom och att du har varit delaktig i bokslutsarbetet i form av avstämningar. Det är viktigt att du vill vara med och bidra till arbetsglädjen på kontoret och att du har ett öppet sinne. Du trivs att arbeta självständigt och som person är du både strukturerad och noggrann. Vi tror att du med din erfarenhet känner dig trygg i din roll och att du är kommunikativ som person.

Då Nordic Sport har en internationell marknad är det viktigt att du utöver svenska behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift. Du har goda kunskaper i Office 365.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2020-10-28

Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Nordic Sport med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-28

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår