Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Fastighetsmäklare till Marklund Mäkleri

Marklund Mäkleri grundades av Ann-Helén Bågesund Marklund. Ann-Helén valde att öppna en ny fastighetsbyrå för att bättre kunna forma företaget och tjänsterna utifrån dagens teknik, en friare arbetssituation och utifrån de unika krav som kunderna på landsbygden har. Vi tror på en bra balans mellan arbete och fritid och en trygg anställning i form av kollektivavtal och fasta löner samt gemensam vinstutdelning. Vi erbjuder en exklusiv arbetsmiljö i vacker natur och i ett anrikt kontor och möjlighet till en mer varierad vardag. Framtiden för nya landsbygden har bara börjat!

Fastighetsmäklare till Marklund Mäkleri


Marklund Mäkleri grundades av Ann-Helén Bågesund Marklund. Ann-Helén valde att öppna en ny fastighetsbyrå för att bättre kunna forma företaget och tjänsterna utifrån dagens teknik, en friare arbetssituation och utifrån de unika krav som kunderna på landsbygden har.

Vi tror på en bra balans mellan arbete och fritid och en trygg anställning i form av kollektivavtal och fasta löner samt gemensam vinstutdelning. Vi erbjuder en exklusiv arbetsmiljö i vacker natur och i ett anrikt kontor och möjlighet till en mer varierad vardag.

Framtiden för nya landsbygden har bara börjat!

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsmäklare hos oss kommer du att förmedla gårdar, villor, tomter och fritidshus på lantliga lägen. I dag finns vi främst i norra Västerbotten men om du ser möjlighet att verka i de närliggande kommunerna kan det vara ett alternativ. På Marklund Mäkleri hjälper vi varandra och många gånger kan fler än en person vara inblandad i samma fastighetsförsäljning, även om en mäklare alltid har huvudansvaret. I arbetet ingår det att vara kreativ och nytänkande utifrån de unika fastigheterna som många gånger återfinns på landsbygden och med köpare från när och fjärran. Som mäklare på Marklund Mäkleri får du möjlighet att bidra till en levande landsbygd!

Vi har visningsassistenter som hjälper oss med visningarna vilket gör att vi kan arbeta inom ramen för vanliga kontorstider. Möjlighet att arbeta hemifrån finns.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För tjänsten krävs en giltig mäklarlegitimation och erfarenhet av att arbeta inom branschen.
Som mäklare arbetar man nära sina kollegor på kontoret vilket ställer krav på en god kommunikation och samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen som mäklare krävs det att du är affärsmässig och att du triggas av att göra affärer. Kreativitet är också en viktig egenskap, att man vågar tänka utanför boxen och att du kan se till möjligheterna. Rätt person för denna tjänst är strukturerad och är van att planera sin egen tid.

Du har goda kunskaper i såväl det svenska som engelska språket i både tal och skrift. Har du kunskaper i ytterligare något språk, exempelvis tyska ses detta som meriterande.
B-körkort är ett krav.


Information och kontakt
Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2020-10-18
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-18

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår