Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Intresseanmälan: busschaufförer till Skellefteå buss

Skellefteå buss tar hand om kollektivtrafiken i Skellefteå, både stadstrafiken och delar av länets linjetrafik. Vi står också bakom flygbussen och skoltransporter. Samhället är vår arbetsplats. Vi är stolta över att skapa större tillgänglighet och ett enklare vardagspussel, fler arbetstillfällen och nya fossilfria transportsätt på en plats som växer och vill framåt. Vi tror att en hållbar framtid skapas genom omtanke. Att hjälpa till i vardagen och inspirera till långsiktig utveckling. Det handlar om att bry sig. Om varandra. Om platsen där vi bor. Om världen vi ska leva i. Skellefteå buss är ett av de större bussföretagen i norra Sverige och vi har ungefär 250 anställda. Vår totala fordonspark består av cirka 130 fordon och vi uppdaterar dem stegvis till biogas- eller eldrivna bussar, med målet att 2030 vara helt fossilfria. Företaget ägs till 100% av Skellefteå Stadshus AB, som i sin tur är helägt av Skellefteå kommun. Vill du visa intresse för anställning hos oss är du varmt välkommen att lämna din intresseanmälan via denna länk. På så vis blir du sökbar för oss när behov uppstår av att rekrytera fler medarbetare. Wikan personal ansvarar för att ta emot och behandla de ansökningar som kommer in. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen ska gå via Wikan personal. För att kunna jobba som busschaufför hos oss krävs det att du har ett giltigt förarbevis för buss samt YKB. Tack för att du visar intresse för Skellefteå buss!

Intresseanmälan: busschaufförer till Skellefteå buss


Skellefteå buss tar hand om kollektivtrafiken i Skellefteå, både stadstrafiken och delar av länets linjetrafik. Vi står också bakom flygbussen och skoltransporter.

Samhället är vår arbetsplats. Vi är stolta över att skapa större tillgänglighet och ett enklare vardagspussel, fler arbetstillfällen och nya fossilfria transportsätt på en plats som växer och vill framåt. Vi tror att en hållbar framtid skapas genom omtanke. Att hjälpa till i vardagen och inspirera till långsiktig utveckling. Det handlar om att bry sig. Om varandra. Om platsen där vi bor. Om världen vi ska leva i.

Skellefteå buss är ett av de större bussföretagen i norra Sverige och vi har ungefär 250 anställda. Vår totala fordonspark består av cirka 130 fordon och vi uppdaterar dem stegvis till biogas- eller eldrivna bussar, med målet att 2030 vara helt fossilfria.

Företaget ägs till 100% av Skellefteå Stadshus AB, som i sin tur är helägt av Skellefteå kommun.

Vill du visa intresse för anställning hos oss är du varmt välkommen att lämna din intresseanmälan via denna länk. På så vis blir du sökbar för oss när behov uppstår av att rekrytera fler medarbetare. Wikan personal ansvarar för att ta emot och behandla de ansökningar som kommer in. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen ska gå via Wikan personal.

För att kunna jobba som busschaufför hos oss krävs det att du har ett giltigt förarbevis för buss samt YKB.

Tack för att du visar intresse för Skellefteå buss!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-31

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Andreas Ögren 0910-77 09 87
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår