Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Säljsupport till Alimak

På Alimak är vi alltid intresserade av talanger som vill bidra till att befästa vår position som världsledande tillverkare av hissar för bygg- och industrisektorn. Nu söker vi en ambitiös person till säljsupport för affärsområdet bygghissar i Skellefteå s

Säljsupport till Alimak


På Alimak är vi alltid intresserade av talanger som vill bidra till att befästa vår position som världsledande tillverkare av hissar för bygg- och industrisektorn. Nu söker vi en ambitiös person till säljsupport för affärsområdet bygghissar i Skellefteå som vill göra skillnad och driva utvecklingen framåt.

Hos oss samarbetar innovativa ingenjörer, affärsexperter, drivna ledare och andra specialister för att utveckla nästa generations produkter. Alltid med kvalitet, teknik och säkerhet i fokus. Medarbetarnas samlade färdigheter är avgörande för vår framgång och vi är måna om att ge alla chansen att utvecklas inom sitt område, förverkliga sina drömmar i yrkeslivet och växa som individer. Alimak finns representerat i över 100 länder, vilket innebär goda möjligheter till arbete utomlands. Vi är övertygade om att en god balans mellan arbete och fritid leder till välmående, motiverade och produktiva medarbetare. Därför erbjuder vi bland annat möjlighet till flexibla arbetstider, tillgång till fjällstuga samt ersättning för tandvård, massage och träningskort. Vi har även en aktiv idrottskommitté som anordnar kontinuerliga aktiviteter för våra anställda.

Om företaget
Alimak grundades i Skellefteå 1948. Med stark innovation har vi blivit världsledande tillverkare av hissar för bygg- och industrisektorn och vårt produktutbud består av både standardiserade och skräddarsydda lösningar som är anpassade för olika kundbehov och marknadssegment. På anläggningen i Skellefteå genomför vi omfattande provning och våra cirka 350 medarbetare tar produkterna hela vägen från idéstadie till serieproduktion innan de levereras till kunder världen över.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med marknadsansvariga säljare blir dina arbetsuppgifter att jobba med allt från förfrågningar till leveranser. Det innefattar bland annat att ge upplysningar om produkter och priser, hantera inkommande order, bevaka leveranser och sköta kontakt med kunder gällande detta. I rollen ingår även att upprätta förkalkyler och sköta koordinering av kundprojekt. Jobbet är ett teamwork på en internationell marknad som innebär stora personliga och yrkesmässiga utvecklingsmöjligheter.

Resor i tjänsten förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi, alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav. Ytterligare språk är meriterande. Arbetet förutsätter att du kan arbeta obehindrat med PC och MS Office-program.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är utåtriktad och jobbar gärna i team samtidigt som du attraheras av att arbeta målstyrt och inte rädds av att ta egna initiativ när det behövs.

Information och kontakt
Vill du veta mer? Kontakta affärsområdeschef Jerry Johansson vid Alimak på telefon 070-5587052. Facklig företrädare är: Unionen, Stig Boman, telefon 0910-871 07. Sveriges ingenjörer, Dennis Johansson, telefon 0910-871 72.

I denna rekrytering samarbetar Alimak med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, e-post: anna@wikan.se

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2020-08-16. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se


Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-08-16

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår