Välkommen till Wikan

Nordelektro i Skellefteå söker 5 entreprenadelektriker

Vi behöver din kompetens! Hos oss ges du möjlighet att utvecklas, vi ser till att du får de rätta förutsättningar för att lyckas. Du behövs och oavsett om du har dina styrkor inom industri-el eller elinstallationer i hemmet kommer du hitta din plats hos o

Nordelektro i Skellefteå söker 5 entreprenadelektriker


Vi behöver din kompetens! Hos oss ges du möjlighet att utvecklas, vi ser till att du får de rätta förutsättningar för att lyckas. Du behövs och oavsett om du har dina styrkor inom industri-el eller elinstallationer i hemmet kommer du hitta din plats hos oss.

Till dig som söker till oss erbjuder vi en arbetsplats med högt i tak. Vi värdesätter vår personal och deras välmående. Vi erbjuder alla anställda en sjukvårdsförsäkring och en mer långt gående friskvård än branschstandard. Hos oss får du en bra balans mellan arbetsliv och fritid och är du en person som gillar att ha kul på ditt jobb har du hittat rätt!


Om företaget
Nordelektro är det pigga el-installationsföretaget som erbjuder tjänster inom industri-el, elinstallationer och service samt tjänster inom kraft- och högspänning. Vi som arbetar på Nordelektro följer alla vår gemensamma Codex som borgar för att kunderna får den service och kompetens som efterfrågas.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av installationer, både större och mindre projekt. Kraft, belysning, larm, passersystem och åtgärder för energibesparing är exempel på arbetsuppgifter som ingår i det dagliga arbetet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har ECY-certifikat. Arbetserfarenhet efter lärlingstid är meriterande. Det är viktigt att du har god social kompetens då kundkontakt är en stor del av jobbet. Som anställd hos Nordelektro är du vår ambassadör ute hos kund och det är självklart viktigt att du respekterar respektive kunds önskemål.

Då Nordelektro värnar om mångfald ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande samt sökande från olika etniciteter.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att vända dig till Andreas Ögren på Wikan Personal. Tjänsten inleds med en provanställning i 6 månader med chans till tillsvidare. Arbetet är förlagt på dagtid. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande enligt överenskommelse med respektive kandidat.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-07-07

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår