Tillbaka till sök

Logistikansvarig

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Erik Olssons Mekaniska är idag ett av landets ledande företag inom avancerad svetsning och bearbetning. En position som har nåtts genom kontinuerlig investering i såväl personal som maskinpark. Våra höga kvalitetsnormer innefattar hela arbetsprocessen. Rutiner, kundkontakter, inköp och naturligtvis arbetets utförande. Erik Olssons Mekaniska har ca 25 duktiga medarbetare specialiserade på olika moment. Uppdragen är oftast legotillverkning av olika slag. En trend är att våra kunder efterfrågar mer helhetslösningar, där vi står för hela kedjan fram till montering och leverans till slutkund.

Mer information om företaget hittar du på www.eomek.se

Vår nuvarande logistikansvarig lämnar företaget för att gå i pension och vi söker nu hans ersättare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som logistikansvarig hos oss kommer du att ha en varierande och händelserik vardag. Dina arbetsuppgifter är skiftande och kan se olika ut från dag till dag. Du kommer att ta emot ankommande gods, hjälpa till att lossa och lasta bilar med truck och rapportera in anlänt gods mot inköpsorder.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utföra mottagningskontroll och vid eventuella avvikelser upprätta en avvikelse med 8D
- Placera godset på lämplig plats och rapportera godsets placering i vårt system
- Packa och förbereda gods för utleverans samt märka upp godset
- Göra utleverans i systemet, göra tillägg för emballage och fraktkostnader
- Vara tillgänglig för produktionen när gods behöver flyttas
- Ansvara för hantering av vårt avfall

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har genomförd gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, samt att du har några års erfarenhet av en liknande roll. Du har vana från att köra motviktstruck och har du även erfarenhet av att köra lastmaskin ser vi det som meriterande. Du har också erfarenhet av att arbeta i ett MPS system, upprätta 8D rapporter samt har kunskap i att läsa ritningar och hantera mätutrustning.

Som person är du van vid att hugga i där det behövs, du har ett sinne för ordning och reda samt tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel och samtidigt som du gillar att arbeta praktiskt har du även en god administrativ förmåga.

Information och kontakt
Tjänsten är på dagtid och inleds med en inhyrning på 6 månader via Wikan Personal med målsättning att tjänsten övergår i en tillsvidareanställning hos Erik Olssons Mekaniska.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 30 april 2020. För mer information välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-04-30

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.