Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Marknadsundersökare med säljansvar

Våra kundföretag inom livsmedelsindustrin i sydöstra Skåne behöver nu extra personal. Till en början under högsäsongen, som startar nu och håller på fram till september.

Marknadsundersökare med säljansvar

Om företaget
Grönt och rent är ett företag som tar miljön på allvar. Proffsiga produkter som gör jobbet på riktigt och samtidigt värnar om vår miljö.
Företaget drivs av Håkan Ljunggren sedan många år tillbaka och riktar sig mot bostadsrättsförening, kommuner, kyrkor m.m


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består till största del av att kontakta de nya kunderna via telefon som via upphandling har tillkommit och ta reda på vem som sköter inköpen samt kontaktuppgifter. i viss mån även svara på frågor samt ta försäljningsansvar. För rätt person finns möjligheten till längre arbete och utökade arbetsuppgifter.
Arbetet är förlagt i kundens lokal i Vetlanda och sker dagtid med flexibla arbetstider.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser inte att du behöver ha någon specill utbildning eller erfarenhet men gärna intresse av utemiljö såsom plantering, skog och natur.
Som person ska du vara positiv, driven och ha viljan att lära dig.

Information och kontakt
Till denna tjänst har Grönt Och Rent valt att samarbeta med Wikan Personal och tackar därför vänlligt men bestämt nej till andra rekryteringsföretag. Är du intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan senast 2020-05-03. Tjänsten ska dock tillsättas snarast och vi gör löpande urval så sök gärna omgående. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Oskar Håkansson på Wikan Personal 0383-410043

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-05-02

Tjänstgöringsort

Vetlanda (Jönköpings län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår