Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Teleskoplastare/ Teleskoptruck förare

Teleskoplastare/ Teleskoptruck förare


Vi söker en Teleskoplastare/Teleskoptrucks förare till ett av våra kundföretag i Hälsingland.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Teleskoplastare/Teleskoptruck förare med C7 kort. För att snabbt komma in i arbetet behöver du vara snabblärd och effektiv och en erfaren truckförare. Du är noggrann, värdesätter kvalité i ditt arbete och samarbetar gärna med andra. Tjänsten innebär att du jobbar dina 40 timmar måndag till torsdag och är ledig fredag. Gillar du dessutom variationen med att både köra truck och att vara på ett bygge. Då är det dig vi söker! För du ska även vara hädig och kunna fungera som en grovis, lite allt i allo hantlangare på bygget.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För denna tjänst behöver du ha truckkort C7 och tidigare erfarenhet av truckkörning. Samt erarenhet av byggarbetsplatser.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catrine Pehrsson, catrine@wikan.se 0278-52 33 12

Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidare anställning.

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-04-15

Tjänstgöringsort

Gävle (Gävleborgs län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår