Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Miljö-, hälso- och säkerhetsrådgivare

Vi söker en miljö-, hälso- och säkerhetsrådgivare (EHS) som kommer vara en betydande del av projektgruppen och ansvara för att ge specialistrådgivning och stöd i alla frågor som rör miljö, hälsa, säkerhet och välfärd för vår personal on site. Miljö-, häls

Miljö-, hälso- och säkerhetsrådgivare


Vi söker en miljö-, hälso- och säkerhetsrådgivare (EHS) som kommer vara en betydande del av projektgruppen och ansvara för att ge specialistrådgivning och stöd i alla frågor som rör miljö, hälsa, säkerhet och välfärd för vår personal on site. Miljö-, hälso- och säkerhetsrådgivaren blir områdesexpert i Suirs ledningssystem och säkerställer en effektiv implementering av detsamma.

I denna rekrytering samarbetar Suir Engineering med Wikan Personal.

Om företaget
Vi är en ledande leverantör av innovativa mekaniska, elektriska och instrumenttekniska lösningar åt våra kunder i hela Irland, Storbritannien, Europa och andra platser över hela världen. Vi tillhandahåller branschens bästa lösningar med interna, flexibla resurser som kan erbjuda en personlig och konsekvent service till våra kunder.

Mer information finns på suireng.ie

Dina arbetsuppgifter
Du bistår EHS-chefen att uppnå Suirs kritiska framgångsfaktor nr 1: "Säkerställa att vi fullt ut följer all rådande lagstiftning inom hälsa, säkerhet och arbetsmiljö".

Du arbetar tillsammans med projektledare och byggteam med implementeringen av det integrerade ledningssystemet. Du ser också till att byggplatsen är utrustad med en platsspecifik EHS-plan. Du är sakkunnig vad gäller Suirs Hight Risk Activities (HRA: s) och ser till att de såväl identifieras som kontrolleras effektivt på plats.

Du bistår vid utvecklingen av riskbedömningar och arbetsmetoder, samt vid utvecklingen av standardprocedurer och erbjuder introduktion, utbildning och kommunikation kring dessa åt personal on-site. Du får bekanta dig med och främja "The Suir Way" och dess gränssnitt avseende hälsa och säkerhet. Du rapporterar och undersöker incidenter när de inträffar och ser till att bakomliggande orsaker identifieras, mildras och kommuniceras. Du kommunicerar säkerhetsvarningar regelbundet.

Vidare ser du till att lagstadgade formulär och inspektioner är kompletta och att de registreras i tid. Du ger EHS projekts- och dokumentationsstöd.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har relevant utbildning/examen inom hälsa och säkerhet. Vi tror dessutom att du som söker har minst två års erfarenhet av arbete inom arbetsmiljö och säkerhet.

Erfarenhet från byggbranschen är meriterande, medan vi förutsätter att du har erfarenhet av att leda personal.

Som person är du en lagspelare som kan bygga och underhålla relationer, både internt och externt. Du är flexibel för förändring och öppen för konstruktiv feedback. Du har också en stark skriftlig och verbal kommunikationsförmåga, samt god organisatorisk och social kompetens. Du har förmåga att arbeta självständigt med minimal handledning.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten, kontakta Roger Engmalm, roger@wikan.se 0278-52 33 12 eller
Catrine Pehrsson, catrine@wikan.se 0278-52 33 12
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost)

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-04-28

Tjänstgöringsort

Gävle (Gävleborgs län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår