Tillbaka till sök

Electrical QA/QC Site Manager

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVill du leda leveransen av de projektspecifika kraven för kvalitetskontroll och kvalitetssäkring i enlighet med företagets övergripande standarddriftspolicyer för QA/QC? Detta är en tjänst med placering i norra Dublin under en period av ca 18 månader.

I denna rekrytering samarbetar Suir Engineering med Wikan Personal.

Om företaget
Vi är en ledande leverantör av innovativa mekaniska, elektriska och instrumenttekniska lösningar åt våra kunder i hela Irland, Storbritannien, Europa och andra platser över hela världen. Vi tillhandahåller branschens bästa lösningar med interna, flexibla resurser som kan erbjuda en personlig och konsekvent service till våra kunder.

Mer information finns på suireng.ie

Dina arbetsuppgifter
Du kommer vara ansvarig för alla elinspektioner relaterade till installationer, provning, drifttagning m.m. för det berörda projektet. Du representerar företaget som ledande QA/QC-gränssnitt mot kunden, vad gäller alla aspekter av QA/QC under projektets gång. Du genomför inspektioner av all pågående verksamhet för elinstallationer, samt utför inspektioner för alla elektriska materialleveranser.

Du deltar i alla elektriska inspektioner med kund-/ entreprenörsrepresentanter och skickar inspektionsförfrågningar i samordning med berörda plats-/ projektingenjörer.

Vidare förbereder du daglig QA/QC-rapportering gällande inspektioner, material, avvikelser etc. Du utarbetar veckovisa övervakningsrapporter, avvikelserapporter och kontroll av korrigerande åtgärder. Du kontrollerar ritningar och dokument som används på plats för godkännanden och överensstämmelse med projektkraven. Du tillser att alla arbeten utförs enligt godkända metodkrav och ritningar, samt att all utrustning som används är kalibrerad och upprätthåller giltiga certifikat. Du bistår och samordnar utarbetandet av slutdokumentation såsom QC/QA-dokument, testning och drifttagningsrapporter etc. Du förbereder test- och drifttagningsmetodkrav i samarbete med leverantörer, generalentreprenörsrepresentanter och projektägare.

Du säkerställer att EIDA-mjukvarusystemet används som primärt styrsystem av QA/QC-processen på plats. Du representerar företaget vid regelbundna möten on-site eller off-site. Du deltar vid fabriksacceptanstester (både nationellt och internationellt) efter behov.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har relevant elektroteknisk ingenjörsutbildning eller motvsrande kvalifikationer förvärvade från yrkeslivet. Du besitter minst 10 års erfarenhet av arbete i en kvalitetsroll.

QA/QC-auktorisation är meriterande, men ej ett krav. Kunskaper i EIDA-system/programvara är önskvärt, men inte heller det ett krav.

Du har god IT-kompetens, behärskar Office-paketet och är van att förbereda rapportunderlag. Du äger en förmåga att tydligt kommunicera både muntligt och skriftligt till kunder och andra intressenter.

Du är van att delegera uppgifter och att leda grupper.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten, kontakta Roger Engmalm, roger@wikan.se 0278-52 33 12 eller
Catrine Pehrsson, catrine@wikan.se 0278-52 33 12
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost)

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-04-29

 • Tjänstgöringsort

  ()

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.