Tillbaka till sök

Instrumenttekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu på uppdrag åt kund en erfaren Instrumenttekniker.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att felsöka, reparera, renovera och installera/byta mekaniska objekt som förekommer inom processindustri. Ditt arbete kommer att utföras i egna verkstaden så väl som ute hos kund.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är initiativstark, tekniskt lagd och har god hand med olika verktyg och utrustning. Du är en problemlösare. Du har jobbat inom processindustrin och är familjär med den typen av teknik. Du är välbekant med pneumatiska system och har bredden att arbeta med såväl stora verktyg inom grov industri som med liten skruvmejsel inom finmekanisk verkstad. B-körkort erfordras.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Roger Engmalm, roger@wikan.se, 0278-52 33 11.

Tillträde under våren.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidare anställning.

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

  • Anställningsomfattning

  • Anställningsform

  • Sista ansökningsdag

    2020-04-19

  • Tjänstgöringsort

    ()

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.