Tillbaka till sök

Plannja söker medarbetare till Kundservice

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Med djupa rötter i Skandinavien och stål i hjärtat har Plannja förfinat tunnplåtprodukter sedan 1967.
Vi designar, utvecklar och producerar tak, fasadelement och alla tänkbara tillbehör för att ge byggnader mervärde och bekvämlighet.
Plannjas plåt- eller aluminiumtak och rännor görs för att klara det nordiska klimatet, vilket betyder exceptionellt hög kvalitet i varje detalj. Den nordiska minimalistiska designen och färgen på våra produkter syftar till att accentuera en byggnads estetik.

Från våra produktionsanläggningar i Järnforsen och Landsbro levererar vi produktsystem och logistiklösningar som bidrar till enkelt och ekonomiskt byggande
Plannja ingår i Ruukki Construction, en affärsenhet inom SSAB. Plannja har c:a 160 medarbetare i Sverige
Vi söker dig som vill arbeta i team med övriga inom Kundservice för att vidareutveckla, stärka och effektivisera Plannjas verksamhet.

Vi söker dig som vill arbeta i team, med övriga inom Kundservice i Järnforsen, för att vidareutveckla, stärka och effektivisera Plannjas verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
På kundservice arbetar vi med att säkerställa och utveckla flödet för affärsområdet, från order till leverans. Du kommer få arbeta med att ta emot samtal och registrera order via telefon, e-mail, EDI och fax. På kundservice leveransbevakar vi även order och meddelar kund vid förändring. Du kommer även vara behjälplig vid handläggning av reklamationer samt medverka vid uppföljnings- och förbättringsmöten. Vidare är du med och supportar våra säljare och kunder när det gäller produktfrågor samt samverkar i pris- och offertberedning

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar kontakten med människor och är en positiv lagspelare. Du är energisk, tycker om att arbeta självständigt och brinner för att ge god service till våra kunder. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och tar helhetsansvar för kundaffären. Stundtals har vi ett högt tempo vilket kräver stresstålighet och flexibilitet. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst där provanställning tillämpas. Placeringsort Järnforsen.
Detta är en direkt anställning hos Plannja, där Wikan Personal sköter rekryteringen. Du är välkommen att söka tjänsten via www.wikan.se. Tjänsten ska tillsättas snarast, vi gör löpande urval så sök gärna omgående. Sista ansökningsdag är 15/3.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Frida Svensson, 0383-41 00 42


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-15

 • Tjänstgöringsort

  Hultsfred (Kalmar län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.