Tillbaka till sök

Mekaniker till OP maskiner

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu en mekaniker till vår verkstad på OP maskiner i Tomelilla.

Om företaget
OP maskiner AB, som ingår i OP-gruppen, finns i Kristianstad, Tomelilla och Jordberga. Vår tyngdpunkt är lantbruk, grönyte och skog. Nöjda kunder är vårt mål.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av felsökning, service och underhåll av lantbruksmaskiner. Du kommer både att arbeta med mekaniska reparationer och montage, men också med el- och hydraulikarbeten. Som mekaniker i vår verkstad arbetar du med hela bredden av varumärken tillsammans med våra övriga duktiga mekaniker.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har grundläggande el- och hydraulikkunskaper. Du har även goda tekniska kunskaper och bör ha en mekanikerbakgrund, gärna från lantbrukssidan. Du har också goda datorkunskaper och behärskar engelska språket.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och har alltid kunden i fokus. Du är servicemedveten och drivs av problemlösning. För OP maskiners mekaniker är målet alltid att lösa våra kunders problem snabbt och smidigt.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering, där du under det första halvåret är inhyrd via Wikan Personal, men därefter övergår i en tillsvidareanställning hos OP maskiner. Arbetstiden är dagtid. Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, så skicka gärna din ansökan via wikan.se redan idag. Urval sker löpande. Eventuella frågor besvaras av Rebecka Persson 0417-77 99 84 eller Sebastian Siversson 0417- 77 99 83

Läs mer om OP maskiner på opmaskiner.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-04-30

 • Tjänstgöringsort

  Tomelilla (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.