Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Mekaniker till OP maskiner

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad på OP maskiner i Tomelilla.

Mekaniker till OP maskiner


Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad på OP maskiner i Tomelilla.

Om företaget
OP maskiner AB, som ingår i OP-gruppen, finns i Kristianstad, Tomelilla och Jordberga. Vår tyngdpunkt är lantbruk, grönyte och skog. Nöjda kunder är vårt mål.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av felsökning, service och underhåll av lantbruksmaskiner. Du kommer både att arbeta med mekaniska reparationer och montage, men också med el- och hydraulikarbeten. Som mekaniker i vår verkstad arbetar du med hela bredden av varumärken tillsammans med våra övriga duktiga mekaniker.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har grundläggande el- och hydraulikkunskaper. Du har även goda tekniska kunskaper och bör ha en mekanikerbakgrund, gärna från lantbrukssidan. Du har också goda datorkunskaper och behärskar engelska språket.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och har alltid kunden i fokus. Du är servicemedveten och drivs av problemlösning. För OP maskiners mekaniker är målet alltid att lösa våra kunders problem snabbt och smidigt.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering, där du under det första halvåret är inhyrd via Wikan Personal, men därefter övergår i en tillsvidareanställning hos OP maskiner. Arbetstiden är dagtid. Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, så skicka gärna din ansökan via wikan.se redan idag. Urval sker löpande. Eventuella frågor besvaras av Rebecka Persson 0417-77 99 84 eller Sebastian Siversson 0417- 77 99 83

Läs mer om OP maskiner på opmaskiner.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-04-29

Tjänstgöringsort

Tomelilla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår