Välkommen till Wikan

Installationselektriker

Installationselektriker

Om företaget
BR-El är ett elinstallationsföretag som inriktar oss främst på nyinstallation, entreprenad, renoveringar, service, tele och data.
Sedan uppstarten 2011 har vi expanderat och har i nuläget 13 anställda. I företagets planer på sikt ingår en fortsatt utveckling. BR-El använder alltid de senaste arbetsmetoderna och håller oss uppdaterade genom kurser samt utveckla arbetet utifrån den produktutveckling som sker inom verktygssidan och programvaror.
I takt med att vi expanderar så behöver vi också nya och ambitiösa medarbetare. Just nu söker vi efter installationselektriker med erfarenhet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med allmänt förekommande arbetsuppgifter som installationselektriker. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla elinstallationsarbete med inriktning mot nyproduktion av bostäder och kommersiella lokaler. Dessa arbetsuppgifter utförs enskilt eller i lag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi letar nu efter dig som gillar jobba i högt tempo och i en miljö där det allt som oftast händer saker. Inget jobb är det andra likt. Du vill ta ansvar och kombinera ditt kunnande med nya sätt att arbeta i ett ungt och snabbt växande företag. BR-EL arbetar med både stora och mindre uppdrag/projekt, nyproduktion och bostäder.
Du som söker tjänsten bör ha minst en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning på gymnasienivå. B-körkort är ett krav. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Även du som är första-tredje års montör är välkommen att söka.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har stort kundfokus. Det är en självklarhet för dig att bidra med engagemang och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är strukturerad och tycker om ordning och reda.

Information och kontakt
Tjänsten som installationselektriker är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan personal som sedan förväntas övergå i fast anställning direkt hos BR El AB efter sex månader.
Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 28 februari.

Vid frågor går det bra att kontakta Magnus Nordholm; 046-540 85 91

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-02-28

Tjänstgöringsort

Helsingborg (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår