Tillbaka till sök

Tryckkärlssvetsare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Enertech AB tillverkar värmeprodukter under varumärkena Osby Parca, CTC, Bentone och Turboflame. Vi är en av de ledande leverantörerna av värmeprodukter och värmesystem
i Europa. Enertech AB ingår i NIBE koncernen. I Osby utvecklar, tillverkar och säljer vi pannor till större fastigheter, industrier och fjärrvärmecentraler. I Osby är vi totalt ca 35 anställda.

Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling genom ökat intresse av våra produkter samt tillskott av nya produkter. Därför söker vi nu en erfaren svetsare till vår produktion.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett ansvarskännande och kamratligt gäng. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bygga kundanpassade tryckkärl direkt utifrån ritning där svetsningen sker med Mag och Pinne. Du kommer mestadels svetsa i svart material mellan 3-25 mm i tjocklek. Även en del montagearbete förekommer och sker ibland ute hos kunder.

Du kommer arbeta dagtid med ett par timmars kortare arbetstid på fredagar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha en bred erfarenhet av svetsning och vara van att bygga konstruktioner direkt från en ritning. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i fast anställning på Osby Parca sen.

Vi arbetar med löpande urval så sök genast via vår hemsida www.wikan.se! Sista ansökningsdag är dock 3/3.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-03

 • Tjänstgöringsort

  Osby (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.