Välkommen till Wikan

Yrkeschaufförer med C-körkort och giltigt YKB

Yrkeschaufförer med C-körkort och giltigt YKB


Är du en noggrann och social person med känsla för service. Just nu söker vi ett antal yrkeschaufförer med C-körkort för kunds räkning. Är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba inom en effektiv transportveksamhet som erbjuder miljöriktiga totallösningar för avfall och återvinningsfraktioner. Dina primära arbetsuppgifter består av avfallshantering och transporter. Du utgår från kundens lokal i Skellefteå men arbetet sker runt hela Skellefteå kommun.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Kompetenskrav:
* Yrkesförarbevis C-körkort
* YKB

Som person är du noggrann och social. Då det förekommer kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad. I övrigt kommer du i tid till arbetet och utför dina uppgifter på ett, för företaget, representativt sätt.

Information och kontakt
Du kommer att anställas av Wikan men arbeta ute hos kund. Anställningen är tidbegränsad under ca 25 veckor med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på vardagar. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till konsultchef Andreas Ögren, tel 0910-770987. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningdag. Tillträde till tjänsterna i början av april.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-02-29

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår