Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Kökschef till Tjintokk AB

Kökschef till Tjintokk AB

Om företaget
Tjintokk AB är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs
Kommun, Slagnäs sedan 1986. Tjintokk AB har det största hotellet norr om Stockholm med sina 440 rum.

Hotellets kök levererar lite mer än 1000 mål mat om dagen under vintersäsong. Det är i huvudsak buffé som serveras med undantag för middagarna då det även serveras lättare rätter efter beställning. Det är signifikant för restaurangen att använda sig av kvalitetsråvaror, det förekommer även á la carte vid specifika tillfällen.

Dina arbetsuppgifter
Som kökschef på Tjintokk har du det övergripande ansvaret för hotellets köksverksamhet, du ansvarar för planering och för den dagliga driften. Vidare kommer du att arbeta med att utveckla restaurangen i samarbete med företagets ledning. Som kökschef har du personalansvar för upp till 25 medarbetare under vintersäsong där du ansvarar för att leda och utveckla dem i deras arbete.
Exempel på arbetsuppgifter inom ansvarsområdet:

- Driva förbättringar och effektiviseringar i arbetssätt för avdelningen
- Ansvara över schemaläggning och menyplanering
- Säkerställa en god arbetsmiljö för medarbetarna
- Genomföra inköp och mottagning av varor
- Sköta egenkontroll och inventering

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara rätt för rollen har du minst 10 års erfarenhet av arbete inom kök samt att du har erfarenhet av ledarskap i liknande roll på hotell eller i kök. Relevant restaurangutbildning eller liknande är meriterande, likaså kunskap inom miljö, livsmedelshygien samt ekonomi.
Då kökschefens arbete innebär många interna och externa kontaktytor är det ett krav att kunna utrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska eller annat skandinaviskt språk.

Som person är du positiv och kreativ, du har ett stort engagemang, är flexibel, har stor passion för ditt yrke samt att du känner dig säker och trivs bland människor.
Vidare bör du:

- Ha lätt för att skaffa dig överblick samt har en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
- Vara kvalitetsmedveten och kompromissar aldrig när det gäller rengöring och hygien.
- Föregå alltid med gott exempel och låter ditt engagemang smitta av sig på dina kollegor.
- Trivas med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Tjintokk AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 8 mars 2020. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, tel: 072-709 02 88, e-post anna@wikan.se

På grund av hög arbetsbelastning under högsäsong tillämpas årsarbetstid (restaurangen är öppen oktober-maj). Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se


Slagnäs
Slagnäs ligger cirka 6 mil söder om Arjeplog i Arjeplogs kommuns allra sydligaste del vid sjön Naustajaures strand. Att bo i Slagnäs har många fördelar såsom vacker natur och frisk luft, närhet till rekreation och friluftsliv. Vintertid kan du upptäcka det vackra landskapet från din snöskoter och gillar du att fiska finns ett flertal fiskrika vatten inom räckhåll. Drygt två timmar bort ligger Hemavan Tärnaby vilket är norra Sveriges största skidort, och erbjuder skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö.

Gillar du friluftsliv och vacker natur är Slagnäs ett ställe för dig!


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-03-08

Tjänstgöringsort

Arjeplog (Norrbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår