Välkommen till Wikan

Juniora IT-konsulter till Atea

Juniora IT-konsulter till Atea


Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Wikan flera juniora IT-konsulter till vår kund Atea i Skellefteå. Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Atea kallar sig stolt för landslaget i IT-infrastruktur. Tjänsterna ska tillsättas i januari 2020 och du blir anställd av Wikan Personal.

Om företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Just nu växer Atea inom flera områden i Skellefteå. Detta ställer nya krav på vår nuvarande organisation där vi av tradition är experter på att hantera samtliga IT-infrastrukturområden, och vi söker därför nu nästa generations IT-konsulter som vill vara med på vår resa.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-konsult på Atea Skellefteå kommer du att ingå i ett team för att stödja den ökade leveransen till kunder. Rollerna inom Atea är många och innebär arbete med allt från lokala till globala kunder och att stötta dessa inom IT-tjänster.

Du kommer att vara Ateas ansikte utåt gällande all typ av IT-relaterade problem. Du kommer mest troligt att hantera allt ifrån de mest vanliga problem kring ett klientoperativsystem eller hårdvaruproblem, till mer komplicerade problem delvis beroende på din egna ambitionsnivå.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Självklart har du ett brinnande intresse för IT och teknik. I detta har du också en målmedvetenhet och en vilja att utvecklas och hela tiden lära dig nya saker inom området. Du tar personligt ansvar för dina arbetsuppgifter, för teamet och självklart för din egen utveckling. Du är självklart serviceminded med ett fokus på att ge den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Detta kräver även en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i tjänsten som junior IT-konsult bör du ha följande kompetens:
- Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server
- Ett gott logiskt tänkande och felsökningsmetodik
- Har privat eller yrkesmässig erfarenhet av felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning
- Talar och skriver engelska och svenska flytande
- B-körkort

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Information och kontakt
Vill du bli en del av landslaget?
Varmt välkommen med din ansökan! Denna tjänst är ett konsultuppdrag via Wikan Personal och du blir anställd av Wikan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Ögren 0910-77 09 87 eller andreas.ogren@wikan.se. Vi hanterar ansökningar löpande.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-01-26

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår