Tillbaka till sök

HR-konsult till Wikan Personal

Publicerad 2019-10-09


Vi utökar vårt kunderbjudande inom HR-tjänster och söker dig som vill stötta både små och stora företag i deras HR-arbete.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser verksamhetens behov. Wikan Personal har kontor på tio orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Det nordligaste kontoret ligger idag i Skellefteå.

Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar av engagerade platschefer som tillsammans med sina medarbetare utvecklar den lokala affären. I koncernen finns idag sex rörelsedrivande bolag.

I Skellefteå är vi idag sju medarbetare som arbetar med att hjälpa våra kunder inom bemanning, rekrytering och HR-tjänster. Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla affärsområdet för HR-tjänster tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som HR-konsult är väldigt varierande och kan omfatta alla inom HR förekommande frågor. Vi stöttar våra kunder i såväl strategiska som operativa uppdrag, under kortare eller längre perioder. Exempel på arbetsuppgifter är chefstöd, arbete med policy och riktlinjer, arbetsmiljö, arbetsrätt, Employer Branding, lönekartläggning, kompetensutveckling och rekrytering. Våra kunder är såväl mindre företag med omkring 20 anställda som börsnoterade stora koncerner.

Du blir en del av ett tight team med lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Nu ser vi fram emot att du med dina expertkunskaper inom HR-området ska bidra till fortsatt tillväxt inom vårt affärsområde för HR-tjänster. Vi har idag stor efterfrågan inom rekrytering och ditt första uppdrag kommer vara som rekryteringsspecialist. Beroende på efterfrågan kan viss försäljning av HR-tjänster förekomma i rollen framöver. I denna roll kommer du i stor utsträckning arbeta på plats ute hos kund, men ha din bas på Wikans kontor i Skellefteå där du tillsammans med kollegor arbetar med att driva och utveckla hela kontorets verksamhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som älskar att arbeta med personalrelaterade frågor. Du trivs i en konsultativ roll och har förmågan att leverera hög kvalitet i både enklare och mer kvalificerade uppgifter.
För att vara rätt för rollen har du sannolikt en personalvetarutbildning och några års arbetslivserfarenhet som exempelvis HR Manager/HR Business Partner eller HR-specialist. Du har självständigt ansvarat för flertalet av de uppgifter som rollen som HR-konsult innebär. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en konsultativ roll är givetvis mycket meriterande.

Förutom att konsultrollen ställer krav på flexibilitet och affärsmannaskap strävar vi på Wikan i Skellefteå också efter att ha människan i centrum och att skapa personliga relationer. För dig som delar våra värderingar finns här möjlighet att bli del av ett engagerat gäng som brinner för att hjälpa Skellefteå att växa.

Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 27 oktober 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post linnea@wikan.se.

Påminn mig / Tipsa en vän Sök jobbet
 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-27

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner

Linnéa Engman 0910-77 09 83
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.