Tillbaka till sök

Administratör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossFör ett konsultuppdrag söker vi nu en administratör till Skellefteå Krafts team inom informationsförvaltning.

Om företaget
Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent hållbar.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en administratör till Skellefteå Krafts team inom informationsförvaltning. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis bestå i att förteckna och arkivera protokoll, avtal och andra handlingar, att hantera utlämnande av allmän handling och att vara organisationen behjälplig i att ta fram arkiverade handlingar.

Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag som sträcker sig över sex månader, med möjlighet till förlängning. Du blir anställd hos oss på Wikan Personal och arbetar hos vår kund Skellefteå Kraft. Uppdraget ska påbörjas snarast möjligt och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är en noggrann administratör eller handläggare, gärna med erfarenhet av att arbeta med informationshantering. Har du också kännedom om arkiv- eller offentlighetslagstiftningen är det mycket meriterande, dock inget krav.

Som person bör du vara lyhörd och flexibel. Du har gott ordningssinne och är serviceinriktad i arbetet.

Information och kontakt
Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag med start senast under oktober 2019 och sträcker sig sex månader framåt, med möjlighet till förlängning. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Linnéa Engman på telefonnummer 070-39 17 434. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-09-29

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.