Tillbaka till sök

Ekonomiansvarig till GMKAB Västerbotten

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNu söker vi en ny kollega till vår verksamhet i Boliden. Om du är en fena på administration och gillar att arbeta i en platt organisation - då ska du läsa vidare!

Om företaget
GMKAB Västerbotten är specialisten på blästring och industrilackering i Skellefteå och Västerbotten. Vi är ett glatt gäng som sätter laget före jaget och arbetar med höga krav på kvalitet och finish. Vi är en del av GMK-koncernen som i mer än 50 år har levererat tjänster och produkter till norra Sveriges gruvindustri. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för tung processindustri i Norrbotten, Västerbotten och övriga Norden.

GMKAB Västerbotten omsätter drygt 20 MSEK och har idag 15 anställda. Vi har rymliga verkstadslokaler och kontor på Bolidens industriområde. Nu söker vi dig som vill ansvara för företagets redovisning och administration.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig hos oss ansvarar du självständigt för all redovisning fram till årsbokslut, löner samt annan administration på företaget.
Exempel på arbetsuppgifter i rollen:

- Arbeta med företagets löpande redovisning.
- Bokföring.
- Kundfakturering.
- Leverantörsutbetalningar och fakturahantering.
- Lönehantering i Hogia lön.
- Arbetsgivardeklaration.
- Moms- och skattedeklaration.
- Utveckla administrativa rutiner för bolaget.
- Agera spindeln i nätet för allmän kontorsadministration och inkommande ärenden.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara lämplig för rollen bör du ha minst ett års erfarenhet av löpande redovisning och administrativt arbete. Erfarenhet från en tjänst med ett brett ansvarsområde inom ekonomi i ett mindre företag är en stor fördel, framförallt inom industrin, likaså om du arbetat med lönehantering tidigare.

Erfarenhet av att arbeta i redovisningssystem, framförallt FortNox, samt goda kunskaper i Excel är viktiga förutsättningar för att lyckas väl i tjänsten.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med fullt eget ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt driver arbetet framåt. Du är strukturerad och noggrann och har förmågan att lyfta blicken och se vad som behöver göras. Rollen ställer också krav på en prestigelöshet och vilja att arbeta från ax till limpa. Om du gillar att arbeta i en platt organisation, med frihet under ansvar och gärna är med och påverkar i smått och stort - då kommer du trivas hos oss!

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar GMKAB Västerbotten med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 9 oktober 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-09

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.