Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Receptionist med administrativt ansvar

Receptionist med administrativt ansvar

Om företaget
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 400 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag är vi ett fastighetsbestånd värderat till drygt 3 miljarder kronor, har omkring 70 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt. Vår nuvarande medarbetare går snart på en längre föräldraledighet och vi letar nu efter hennes ersättare och kollega. Framöver ser vi ett behov av att ha två personer som hjälps åt med arbetsuppgifterna som hör receptionen till. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
För en receptionist med administrativt ansvar blir den ena dagen aldrig den andra lik! Du kommer ta emot besökare på kontoret, besvara samtal från kunder och hyresgäster, samt sköta praktiska bestyr på kontoret. I de administrativa uppgifterna ingår utskick till hyresgäster, mejlkorrespondens, mötesbokning, arbeta i affärssystem med exempelvis hantering av felanmälningar, uppdatera hemsida och flöden i sociala medier, sköta post- och dokumenthantering med mera.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som kan leverera service av högsta klass och som alltid har ett leende på läpparna. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och får gärna ha en bakgrund inom administration. I rollen som receptionist blir du K-Fastigheters ansikte utåt och våra intressenters första intryck beror helt på ditt bemötande.

Som person är du också en utåtriktad lagspelare med öppet sinne och blick för vad som behöver göras. Du älskar att ha många järn i elden och att serva dina trevliga kollegor. Rollen är bred och det är viktigt att du är driven, engagerad, självständig och initiativtagande. Du behöver också ha skinn på näsan när situationen kräver.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, samt har goda datorkunskaper. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Arbetet är förlagt till dagtid och på heltid på K-Fastigheters huvudkontor i Hässleholm. Tjänsten är inledningsvis en provanställning, men för rätt person kommer den övergå i en tillsvidareanställning.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 2 oktober.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-10-02

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår