Tillbaka till sök

Svetsmontör till Legosvets & Montage

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu ytterligare duktiga svetsmontörer till Legosvets & montage verksamhet i Byske.

Om företaget
Som företagsnamnet Legosvets & Montage AB beskriver är de ett legotillverkande företag med en verkstad och måleri på sammanlagt 1750 kvm där de tillverkar, blästrar och målar de stålkomponenter som kunden efterfrågar utifrån deras ritningar. Legosvets & montage är verksamma inom hela Sverige och en stor del av uppdragen sker på plats ute hos kunder där de utför service och montage.

Företaget grundades 1999, omsätter ca 23 miljoner per år och har ett 20-tal anställda.

Till dig som söker så erbjuder vi en trevlig och modern arbetsplats med erfaren och kompetent personal.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som innefattar alltifrån legosvetsning i verkstaden till montage och service ute hos deras kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av ritningsläsning, svetsning och verkstadsarbete. Har du erfarenhet av montering är det ett stort plus. Då många ut av våra uppdrag finns ute hos våra kunder så krävs det att du är självgående och lösningsorienterad.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam, noggrann och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är grundutbildad inom svetsning och behärskar det svenska språket. Svetslicenser, heta arbeten och mobila plattformar är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Du kommer att anställas av Wikan men arbeta i kundens verksamhet. All kontakt gällande tjänsten ska gå via Wikan Personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Hör av dig med eventuella frågor till konsultchef Andreas Ögren, tel. 0910-770987

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-06

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.