Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Platschef till Gallac Produktion AB

Platschef till Gallac Produktion AB


Nu finns möjlighet att söka tjänsten som platschef på Gallac Produktion AB i Skellefteå. En spännande och utvecklande roll för dig som är intresserad av en nyckelfunktion i ett växande företag.

Om företaget
Sedan starten 1983 har Gallac Produktion AB utvecklats till Norrlands ledande varmförzinkare. Företaget genomför ytbehandling genom varmförzinkning och rostskyddsmålning. Gallac är lokaliserade med huvudverksamheten i Skellefteå samt en mindre enhet i Åsele. Totalt omsätter företaget ca. 50 mkr med 35 anställda.
Företaget genomgår nu en omorganisation och söker därför en platschef till enheten i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Som platschef på Gallac Produktion AB kommer du att ha det yttersta ansvaret för att säkerställa att verksamheten i Skellefteå fungerar. Du kommer att arbeta nära företagets VD och tillsammans med övriga i arbetsgruppen kommer ni att arbeta för att nå företagets uppsatta mål. Du har personalansvar för 20 medarbetare och ansvarar för att leda och utveckla dem i deras arbete. Övriga ansvarsområden är budget- och resultatansvar samt att du ansvarar för att säkerställa arbetsmiljön för de anställda.

Vidare har du som platschef på Gallac Produktion AB ansvar över att effektivt leda och fördela arbetet i produktionen. Du arbetar strategiskt för att driva förbättringar och effektiviseringar inom företaget. Rollen innefattar också en hel del kontakt med befintliga kunder. Eftersom du kommer representera företaget är det viktigt för oss att du har ett professionellt förhållningssätt och är noggrann med att leverera hög kvalitet i ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara rätt för rollen ska du ha ett tekniskt intresse. Erfarenhet från producerande verksamhet är mycket meriterande, likaså om du tidigare haft arbetsledaransvar.
Du bör vara trygg i dig själv och motiveras av att jobba mot uppsatta mål.
Då det kommer att förekomma mycket kundkontakt är det fördelaktigt om du har god förmåga att uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas väl i rollen är du ansvarstagande, strukturerad och driven. Vi tror på ett nytänkande ledarskap och söker därför dig som skapar goda samarbeten, är lyhörd och öppen för nya idéer. Om du också vill engagera dig i utveckling och ser dig själv växa tillsammans med ett företag är du rätt för rollen som platschef hos oss.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Gallac Produktion AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 6 oktober 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Kenneth Vidmark, tel: 0910-77 09 81. Ansöker gör du via www.skelleftea.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-10-06

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår