Tillbaka till sök

Servicetekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Lely Center är ett försäljnings - och servicecenter med innovativa produkter för dig och ditt lantbruk. Ett center där Astronaut mjölkningsrobot står i fokus och kompletteras av ett brett urval av andra Lely produkter, vilka alla syftar till att göra livet behagligare, såväl som att spara tid och arbete för lantbrukaren. Det är 23 år sedan den första Lely Astronaut mjölkningsroboten installerades vilket gör Lely till den leverantören med mest erfarenhet av robotmjölkning och den största leverantören av mjölkningsrobotar med mer än 25 000 installerade enheter i världen.

Lely Center är din lokala kontakt - en effektiv, kompakt och transparent organisation med den nödvändiga lokala kunskapen, såväl som omfattande expertis när det gäller Lely produkter.

Vi söker nu servicetekniker med placering på Österlen med omnjed. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på LELY ingår du i ett starkt team bestående av säljare, tekniker, produktspecialister och rådgivare. Du kommer att ansvara för förebyggande service med kringutrustning på ett antal mjölkrobotar ute hos våra kunder inom ett begränsat område. Du utgår hemifrån med din servicebil. I tjänsten ingår även beredskap, ca var fjärde vecka då du ansvarar för akutärenden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har god teknisk förståelse och har erfarenhet av att skruva och mecka. Har du dessutom genomförd teknisk utbildning, gärna inom el, data och elektronik ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet och insikt i mjölkproduktion och lantbruk, samt erfarenhet av service ute på fältet ser vi det som en stor fördel. Vi ställer höga krav på din framåtanda, ditt driv och att du har ett utåtriktat sätt. Stundtals innebär tjänsten hög arbetsbelastning, särskilt vid beredskap, vilket kräver att du har vana och erfarenhet av detta. Koncernspråket är engelska och vi ser gärna att du behärskar det i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Du utgår hemifrån och har fältet som din arbetsplats. B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 07.00 - 16.00.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 6 oktober 2019. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Johansson, 044 - 590 65 05.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-06

 • Tjänstgöringsort

  Tomelilla (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.