Tillbaka till sök

Svetsmontör till Nordtek Svets och Montage i Kåge

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossDet är fortsatt hög orderingång och vi söker nu fler duktiga svetsmontörer till vår verksamhet i Kåge.

Om företaget
Nordtek svets & montage utför underhåll inom gruvindustrin, processindustrin och sågverksindustrin med blandade uppdrag både i verkstad och ute på montage. Projekten utförs i flera olika material, både rostfritt och svart.

Vi har goda kunskaper inom det systematiska arbetsmiljöarbetet och sätter alltid säkerheten i förstahand för våra anställda. Ett exempel på det är att vi tidigt valde att certifiera bolaget enligt ISO 9001:2015, 3834-2 och EN 1090-1 för att säkerställa vårt långsiktiga kvalitetsarbete.

Till dig som söker så erbjuder vi en trevlig och modern arbetsplats med erfaren och kompetent personal.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsmontör så kommer du framför allt att arbeta med montage och service ute hos våra kunder.
Vid behov så kommer det att finnas möjlighet till egen tillverkning i verkstaden. Vid arbete på annan ort så erbjuder vi komplett servicebil och bra boende.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning och verkstadsarbete. Har du även erfarenhet av montageledning så är det ett stort plus. Som person är du ansvarstagande, ordningsam, noggrann och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är grundutbildad inom svetsning, har förståelse för ritningsläsning och talar flytande svenska. Certifikat enligt SS EN 287-1, 111 (MMA), heta arbeten och mobila plattformar är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
All kontakt gällande tjänsten ska gå via Wikan Personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 2019-10-06

För information: Joakim Högdahl, 0910-77 09 85

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-06

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.