Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Försäljningschef

Försäljningschef

Om företaget
AVK är en global marknadsledare inom ventiler och brandposter. AVK-ventiler ingår i vitala infrastruktursystem som omfattar distribution av vatten, avloppsrening, distribution av naturgas som används för uppvärmning och el och sprinklersystem som används för brandskydd. AVK-Brandposter används för utomhusbrandsskyddsystem i industriområden och runt stora byggnader och av brandmän för att släcka bränder i våra samhällen. Vi strävar efter att utveckla produkter som kommer att göra skillnad nu och i framtiden, till exempel produkter som hjälper till att lösa det viktiga problemet med vattenförlust och inte minst produkter som erbjuder den mest kostnadseffektiva lösningen för våra kunder på lång sikt.
AVK Sverige AB ingår i AVK Group som är ett ett privatägt danskt företag. Vi har över 100 produktions- och försäljningsbolag och sysselsätter cirka 4000 anställda över hela världen. På AVK Sverige säljer vi ventiler och tillbehör. Tack vare ytterligare produkttyper från andra AVK-fabriker kan vi erbjuda ett brett urval av högkvalitativa produkter till marknaden i Sverige. I Sverige är vi cirka 15 anställda och omsätter ca 100 miljoner kronor.

Mer information om företaget hittar du på www.avkvalves.eu eller på AVK Sveriges hemsida www.avkvalves.se

Vi söker en försäljningschef som kan leda vårt framgångsrika team. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som försäljningschef kommer du att vara högst delaktig i vår verksamhet och får möjlighet att utforma din roll i en organisation med korta beslutsvägar. Din huvudsakliga arbetsuppgift som försäljningschef är att ha det övergripande ansvaret för AVK Sveriges försäljning. Du kommer att ha budget- och personalansvar för försäljningen som drivs av 12 inne- och utesäljare runt om i Sverige. Som försäljningschef kommer du att;

- Arbeta strategiskt och operationellt med att utveckla AVK Sverige och stärka vår position på marknaden
- Driva och utveckla försäljningen i AVK Sverige mot uppsatta delmål och huvudmål
- Stimulera, motivera och supportera våra säljare att uppnå satta mål
- Leda och utveckla personal
- Ansvara för förhandlingar och avtal med våra kunder och leverantörer
- Upprätta och följa upp affärsplaner för AVK Sveriges försäljning
- Ansvara för personalfrågor
- Ingå i vår ledningsgrupp och rapportera till vår VD

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som försäljningschef ser vi att du har en utbildning som högskole- eller civilingenjör. Rollen kräver minst 5 års erfarenhet av en ledande befattning inom försäljning B2B där du haft personalansvar och ekonomiskt ansvar. Vi ser det som meriterande om du har drivit eget företag. God datorvana med erfarenhet av arbete i någon form av säljstödsystem med resultatuppföljningar är meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är anpassningsbar, empatisk och har lätt för att skapa relationer. Ditt ledarskap, affärssinne och din säljinstinkt är centrala för att lyckas i rollen. I din roll som försäljningschef får du saker att hända, uppnår resultat via delaktighet och har förmågan att få människor engagerade. Vi värdesätter att du har förmågan att se sammanhanget i en verksamhet. Vidare är du en tydlig och god förhandlare och har en förmåga att skapa struktur och ordning.

Information och kontakt
Tjänsten kräver B-körkort och tjänstebil ingår. Tjänsten är på dagtid och du har ditt kontor i Hässleholm. Vi ser gärna att du har ett pendlingsavstånd om max 40 minuter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning efter överenskommelse kring årsskiftet 2019/2020. Känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande urval, sök dock senast 3 oktober.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist 044-590 65 12.

Vill du vara med och göra skillnad för en hållbar framtid där ett ansvarsfullt nyttjande av våra naturresurser är nyckeln? Då är du välkommen att söka tjänsten via Wikans hemsida www.wikan.se!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-10-03

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår