Tillbaka till sök

Innesäljare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar. Vi utför även komplettering och renovering av befintliga gravstenar. Vi har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Emmaboda och Östersund. I skånska Sibbhult finns vårt huvudkontor, ett stenkast ifrån stenhuggeri och stenbrott. Vår stora geografiska spridning gör att vi är utvalda som samarbetspartner till Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Med det samarbetet har vi möjlighet att hjälpa dig som kund i stort sett var du än befinner dig i Sverige. Vi ingår i Naturstenskompaniet International AB.

Mer information om GRF Gravstenar finns på www.grf.se.

Vi utökar vårt showroom i Malmö och söker ytterligare en innesäljare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en innesäljare till vårt showroom i Malmö där de huvudsakliga arbetsuppgifterna blir att aktivt arbeta med försäljning av gravstenar till våra kunder via fysiska besök i vårt showroom, telefon och mail.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen;
- Bemöta kunder i vårt showroom
- Hålla regelbunden kontakt med våra leverantörer
- Hantera ordrar i vårt affärssystem
- Ta fram prisförslag och hantera offerter
- Svara i telefon och bemanna vår chatt

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har utbildning på minst gymnasienivå och gärna kompletterat med någon eftergymnasial utbildning inom försäljning och/eller marknad. Du har några års erfarenhet av arbete som innesäljare där fysiska kundmöten är en naturlig del av ditt arbete. Som innesäljare är du en van datoranvändare och är mycket bekväm i att arbeta i Officepaketet och du har arbetat i någon typ av affärssystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som innesäljare hos oss gillar du att träffa kunder, du är serviceinriktad och är mån om att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du är bra på att bygga relationer och anpassar dig lätt efter den kund du möter och den situation som vår kund befinner sig i. Du är empatisk, nyfiken och med en stor vilja att lära dig nya saker. För att lyckas i din roll som innesäljare har du ett stort engagemang, är förtroendeingivande samt bra på att göra affärer. Vi ser gärna att du är digitalt intresserad och gillar att vara i framkant när det gäller ny teknik.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vårt showroom i Malmö. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos GRF Gravstenar som inleds med en provanställning.
Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 4 oktober 2019. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-08

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.