Tillbaka till sök

Vi söker hjullastar-/truckförare till SSC Klingan

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
SSC Klingan är ett lag som tillsammans skapar:
Trivsel, Engagemang och Delaktighet

SSC Klingans strävan är att ha väl definierade produkter som tillåter en stor variation på utförandet. Projektanpassning och vidareutveckling av produkterna sker kontinuerligt för att uppfylla de flesta önskemålen.

Att SSC Klingan utför ytbehandling med vattenbaserade färger är också vad du som kund kan förvänta dig av ett modernt snickeri. Valet värnar om både yttre och inre miljö.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi en person till SSC Klingans produktion i Skellefteå. Dina arbetsuppgifter består av att köra hjullastare och fyrvägstruck i deras lager. I arbetet hanterar du virke, glas, färdiga produkter och löpande material.

SSC Klingan använder sig av affärssystemet Pyramid där du kommer att hantera bland annat lagersaldo.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Det ställs stora krav på din förmåga att vara strukturerad och ordningsam. Du har en vana att jobba med artikelnummer och lagerplatser. Dina främsta egenskaper är din förmåga att planera ditt arbete samtidigt som du är effektiv och flexibel. Något av hjullastarkort (C2) och truckkort (B6, fyrvägstruck) är ett krav, vi ser helst att du innehar båda. Har du erfarenhet av arbete i programmet Pyramid är det meriterande men inte ett krav. Erfarenhet från lagerarbete likaså.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar SSC Klingans värdegrund. De strävar alltid efter att leveranserna ger ett högt kundvärde och hoppas att du vill vara med och bidra.

Information och kontakt
Tjänsten är ett konsultuppdrag. Du blir anställd av Wikan men kommer att arbeta hos SSC Klingan i deras lokal på Hedensbyn, Skellefteå. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut. Inkom med din ansökan via länken på Wikans hemsida. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Andreas Ögren, tel 0910-770987.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-09-22

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.