Tillbaka till sök

Resemontör/snickare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker för kunds räkning en resemontör.

Dina arbetsuppgifter
Du ska på byggplats montera prefabricerade moduler för tex studentboende.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har erfarenhet av byggnadssnickeri och är självständig och driven. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och behärskar svenska i tal och skrift utan problem, kan du flera språk är det ju meriterande eftersom det ibland kan finnas annan personal som inte talar svenska. Du utgår från småländska höglandet och jobbar oftast i Stockholmsområdet, men även på andra orter. Du har ersättning när du åker till jobbet men ska göra 40 timmar/vecka på byggplatsen, man åker måndag morgon och hem torsdag eftermiddag. Du kommer att åka tillsammans med en kollega. Det är viktigt att dina personliga förhållande är sådana att du kan vara borta från hemmet, då vi ser långsiktigt på denna tjänst. Körkort B är ett krav.

Information och kontakt
Sista ansökningsdag är 2019-09-30 men behovet är omgående och vi gör löpande urval så sök direkt om du är intresserad. Har du frågor om tjänsten så ring gärna Leif Håkansson 0381-480953.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-09-30

 • Tjänstgöringsort

  Nässjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.