Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Mekaniker

Mekaniker


Just nu söker vi en mekaniker i Eslövs-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du är på vår verkstad eller ambulerar ute på fältet för att felsöka, reparera och serva maskiner. Utförande av servicearbeten och reparationer på entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara med att skapa nya rutiner för att arbetet skall bli effektivt.

Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och reparation av entreprenadmaskiner. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av såväl mekanik som hydraulik. Har du dessutom el kunskaper är det meriterande.

Du är van vid att använda dator som ett arbetsredskap för bland annat dokumentation och felsökning. Du som söker har en god förmåga att självständigt planera och genomföra din arbetsdag/arbetsuppgifter.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson 0417-77 99 83 eller sebastian@wikan.se.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande.

Tjänsterna börjar som visstidsanställningar som förväntas övergå i anställning hos kundföretaget.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-27

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår