Tillbaka till sök

Platschef med entreprenörsdriv

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu en Platschef/Entreprenör till vårt nya kontor i Bollnäs
Som en följd av ett långsiktigt kunduppdrag ska Wikan Personal etablera ett kontor i Bollnäs. Vi söker därför en platschef med entreprenörsdriv som tillsammans med oss vill starta upp och utveckla Wikan Personal i Bollnäs med omnejd. För rätt person finns möjlighet till ett delägarskap i Wikan Personal Bollnäs. Vi söker en person som har passion för människor och affärer, en entreprenör som drivs av möjligheten att tillsammans med andra skapa något nytt.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser verksamhetens behov. Wikan Personal startade sin verksamhet 2011, har kontor på 11 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda.

Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar, antingen av egna företagare som är delägare i den lokala verksamheten, eller av engagerade platschefer som tillsammans med sina medarbetare utvecklar den lokala affären. I koncernen finns idag 6 rörelsedrivande bolag.
Löne- & ekonomifunktionen hanteras av kontoret i Kristianstad men i övrigt försöker vi ha en så decentraliserad organisation som möjligt. Wikan Personal är i dag i huvudsak inriktade mot industriföretag men har också många uppdrag inom andra branscher. Våra uppdrag inom tjänstemannasektorn växer stadigt. Vi följer den lokala marknaden vilket innebär att de olika kontoren har sin tyngdpunkt på de lokalt starka branscherna.
Vi lägger stort fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med kollegor i koncernen bygga upp ett nytt bemannings- och rekryteringskontor i Bollnäs. Som platschef har du ett brett ansvarsområde med många skiftande arbetsuppgifter. Du kommer i nära samarbete med dina kollegor arbeta med arbetsuppgifter såsom kundbearbetning, rekrytering, bemanning, kravprofilstagning, personalansvar med mera. Du kommer att ha ansvaret för den lokala verksamheten i Bollnäs och vara direkt underställd koncernens vd.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du skall ha en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan företag och individer.

För att kunna bidra till vår framgång ser vi att du är ifrågasättande, innovativ och effektiv. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du är en prestigelös och målinriktad person som gillar att ha personalansvar och att arbeta med försäljning och rekrytering. Vidare är du lösningsorienterad och orädd inför nya utmaningar och kundsituationer, samtidigt som du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor.
Du har en tydlig moralisk kompass och tycker det är viktigt att bemöta människor på samma sätt som du själv vill bli bemött. För denna tjänst är din personlighet av största betydelse.

Vi ser gärna att du som söker har eftergymnasial utbildning inom exempelvis inom HR, Teknik, Marknad eller Management. Erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen är mycket meriterande, men du kan också ha jobbat ett antal år i ledande befattning inom näringslivet.

Wikan Personal har stor erfarenhet av att starta upp nya kontor på nya orter och tillsammans med rätt person så finns alla förutsättningar för en framgångsrik etablering även i Bollnäs.

Information och kontakt
Vi lägger stor vikt vid att du ska få så bra förutsättningar som möjligt i uppstarten av verksamheten och från vårt huvudkontor i Kristianstad kommer du att få all hjälp du behöver.
Målet är att vi, när denna tjänst är tillsatt direkt rekryterar ytterligare en medarbetare (konsultchef) till kontoret i Bollnäs.

Känner du att detta är jobbet för dig så tveka inte att söka.
Sista ansökningsdag är den 6 oktober. Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.

Har du frågor så ring gärna vår koncernchef Dan Samuelsson på telefonnummer 044-590 65 01 eller vår marknadschef Stefan Johansson på telefonnummer 0417-77 99 81

Mer information hittar du på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-06

 • Tjänstgöringsort

  Bollnäs (Gävleborgs län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.