Tillbaka till sök

Konsultchef till Wikan Personal

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker en säljande konsultchef till vårt nya kontor i Stockholm.
Som en följd av ett långsiktigt kunduppdrag ska Wikan Personal etablera ett kontor i Stockholm. Vi är redan klara med rekryteringen av platschef till kontoret och nu vill vi hitta en konsultchef som tillsammans med platschefen Erik vill starta upp och utveckla Wikan Personal i Stockholm.
Om du är intresserad av människor och vill arbeta nära vår personal och våra kunder så är detta drömjobbet - det kan vi intyga!

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser verksamhetens behov. Wikan Personal har kontor på 11 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda.

Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar. Wikan Personal är i huvudsak inriktade mot industriföretag men har också många uppdrag inom andra branscher. Våra uppdrag inom tjänstemannasektorn växer stadigt. Vi följer den lokala marknaden vilket innebär att de olika kontoren har sin tyngdpunkt på de lokalt starka branscherna.
Vi lägger stort fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en person som har passion för människor och affärer. Du kommer, i nära samarbete med dina kollegor, arbeta med arbetsuppgifter såsom försäljning, rekrytering, bemanning och du har även personalansvar för uthyrda konsulter. Du har en nära relation till både dina konsulter och kunder och tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du skall också ha en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan våra kundföretag och konsulter.

Som säljande konsultchef hos Wikan Personal arbetar du med våra kunder, konsulter och jobbsökande. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

- Sälja in Wikan Personal till nya potentiella kunder samt hålla kontakten med tidigare köpande kunder. Säljarbetet innebär såväl utveckling av långsiktiga relationer, genom hög närvaro hos våra kunder, som ren nykundsbearbetning. Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Vi deltar också ofta vid nätverksträffar och andra relationsskapande events för att stärka vårt varumärke samt skapa nya kontakter.

- Ansvara för att utveckla våra samarbeten med våra köpande kunder. Hitta rätt person för jobbet och sedan stämma av med kunden kring vilken kompetens och personlighet som krävs för uppdraget. Skriva och publicera annonser, göra urval, hålla intervjuer med arbetssökande och ta referenser.
I ditt arbete ingår mycket kontakt med våra medarbetare ute hos kunderna, i det arbetet skriver du anställningskontrakt och håller introduktionssamtal, ser till att vår personal får en bra start och håller nära kontakt under uppdragets gång. Du är regelbundet ute hos köpande kunder och följer upp eventuella kundönskemål och fångar upp kommande personalbehov.

På Wikan Personal arbetar vi nära varandra och hjälps åt med alla våra kunder och anställda. Det finns inga "mina och dina" kunder utan alla kunder är "våra".

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en person som har passion för människor och affärer.
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna bidra till vår framgång ser vi gärna att du är effektiv, ifrågasättande och innovativ. Du är trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du är en prestigelös och målinriktad person som gillar att ha personalansvar och samtidigt arbeta med försäljning och rekrytering.
Det är viktigt att du är lösningsorienterad och är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. Samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder, personal och kollegor.
Du har lätt för administration men ser dig samtidigt inte som en administratör.

För oss är det viktigt att du har en tydlig moralisk kompass och tycker det är viktigt att bemöta människor på samma sätt som du själv vill bli bemött. Om du också är en målinriktad person som drivs av att arbeta med försäljning och trivs med att ha personalansvar - då kommer du trivas hos oss!

Vi ser gärna att du som söker har eftergymnasial utbildning inom exempelvis inom HR, Teknik, Marknad eller Management. Erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen är mycket meriterande, men du kan också ha jobbat ett antal år i ledande befattning inom näringslivet.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss.
Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag!

Information och kontakt
Känner du att detta är ett jobb för dig, tveka inte utan sök redan idag!
Sista ansökningsdag är den 29 september. Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.

Har du frågor så ring gärna vår koncernchef Dan Samuelsson på telefonnummer 044-590 65 01 eller vår marknadschef Stefan Johansson på telefonnummer 0417-77 99 81.

Mer information hittar du på wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-09-29

 • Tjänstgöringsort

  Stockholm (Stockholms län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.