Tillbaka till sök

Controller till längre konsultuppdrag

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossFör ett konsultuppdrag under nästan ett år söker vi nu en controller till vår kund i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär löpande redovisning, avstämningar, uppföljning och analys av resultat. Som controller har du ett viktigt uppdrag i att stötta organisationens avdelningar rörande månadsuppföljningar, analyser och budgetarbete. Du kommer även vara delaktig i utvecklingsarbetet kring ekonomiska processer.

Inom ekonomiavdelningen arbetar fem personer under ledning av en ekonomichef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har goda redovisningskunskaper, inklusive bokslutsarbete. Tidigare erfarenhet som controller är mycket meriterande, likaså om du har erfarenhet från producerande verksamhet. Du har sannolikt en universitetsexamen inom ekonomi med inriktning redovisning.

Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i Excel och lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. För att lyckas väl i arbetet har du också en förmåga att arbeta strukturerat och målmedvetet mot uppsatta tidsramar. Du är noggrann, servicemedveten och har en god samarbetsförmåga.

Information och kontakt
Tjänsten avser ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på Wikan Personal. Uppdraget sträcker sig från oktober 2019 till och med augusti 2020. Om du har frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Linnéa Engman på 0910-77 09 83.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-09-19

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.