Välkommen till Wikan

Konstruktör till Anjo Mekanik

Konstruktör till Anjo Mekanik


Nu söker vi en konstruktör med ett stort intresse för teknik och hydraulik!

Om företaget
Anjo Mekanik är ett familjeägt företag som grundades 2002. Anjo Mekanik erbjuder idag legotillverkning inom de flesta områden såsom svarvning, fräsning och svetsning. Företaget har en modern maskinpark som ständigt utökas och uppdateras för att tillgodose kundens krav. Anjo Mekanik har även en egen produktion av hydraulcylindrar där konstruktionsavdelningen konstruerar efter önskemål och krav. Idag arbetar 15 medarbetare i lokalen som ligger belägen på Hedensbyn i Skellefteå. Då företaget växer finns det nu behov av att utöka personalstyrkan ytterligare med en konstruktör.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Anjo Mekanik kommer du att rita och konstruera hydraulcylindrar i 3D miljö samt uppdatera befintliga ritningar. Programmet som används är SolidWorks CAD-system. I arbetet ingår också att vara ansiktet utåt mot våra kunder och leverantörer och bemöta dem på bästa sätt. Du kommer dagligen att hantera beställningar från kund men också ansvara för inköp av material för kommande arbeten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara rätt för rollen har du ett brinnande intresse för teknik och hydraulik gärna med en bakgrund inom industrin. Du har erfarenhet av ritningsläsning samt att du har ett driv och viljan att lära och utvecklas i rollen som ritare/konstruktör.

Meriterande om du har:

- Erfarenhet från hydrauliska och mekaniska konstruktionsarbeten inom verkstadsindustrin
- Grundläggande kunskap i SolidWorks eller motsvarande 3D CAD.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har ett servicetänk. Du trivs att jobba i team men du kan också driva din egen process.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Anjo Mekanik med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 27 september 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, tel: 072-709 02 88, e-post anna@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-27

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår