Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Om företaget
BK PAC AB är ett framgångsrikt grossistföretag som utvecklar och säljer innovativa förpackningslösningar till Livsmedelsindustrin och Frukt & Grönt sektorn. Genom vårt breda sortiment och höga kompetens fungerar vi också som en opartisk och obunden rådgivare i förpackningsfrågor. Vårt huvudkontor med 18 medarbetare och centrallager finns i Kristianstad.

Läs mer om företaget på www.bkpac.se

Dina arbetsuppgifter
Vår nuvarande redovisningsekonom går vidare till andra utmaningar efter sju år hos oss och därför söker vi nu hennes ersättare!
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Som redovisningsekonom hos oss kommer du, tillsammans med vår administrativa chef, att ansvara för företagets redovisning och ekonomi. Du kommer att ha eget ansvar för en del arbetsuppgifter och vara behjälplig i andra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

- Leverantörsreskontra
- Löneadministration
- Kundreskontra, kreditbevakning och kundregister
- Löpande bokföring och redovisning
- Momsrapportering/intrastatrapportering
- Skattedeklarationer
- Avstämning av vissa konton

Du kommer dessutom att vara behjälplig vid upprättande av månads- och årsbokslut. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå att ansvara för vissa in- och utleveranser till vårt lager i vårt affärssystem samt övriga kontorsgöromål såsom exempelvis posthantering.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en relevant utbildning för tjänsten, helst på högskole- eller universitetsnivå. Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av liknande ekonomiarbete. Det är ett krav att du har erfarenhet av löneadministration. Du trivs med att arbeta i stundtals högt tempo och är säker i din roll som redovisningsekonom. Du har god datorvana och är van användare av Office-programmen, främst Excel. Dessutom har du god erfarenhet av arbete i ekonomisystem. Vi använder oss av affärssystemet Jeeves vilket vi ser som meriterande om du har erfarenhet av. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska.

På BK Pac är vi ett positivt och glatt gäng som är måna om att trivas tillsammans. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du gillar att ha koll på ditt arbete och har lätt för att samarbeta och hugga i där det behövs. Vi söker dig som är självgående, analytisk, noggrann och som dessutom bidrar till vår goda stämning. Du trivs med att komma med lösningar och vara lite klurig när du ställs inför nya uppgifter. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och van vid att hålla deadlines.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på kontoret i Kristianstad. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos BK Pac som inleds med en provanställning.
Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-24. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-24

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår