Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Eftermarknadsansvarig

Eftermarknadsansvarig

Om företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 140 medarbetare, vilket gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. Under 2018, såväl som 2017, utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri och sedan 2016 har vi högsta kreditrankning från Bisnode (AAA). Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. Läs mer om oss på svenskhusproduktion.se och lbhus.se

Dina arbetsuppgifter
Till vår entreprenadavdelning i Bromölla söker vi en Eftermarknadsansvarig. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Som Eftermarknadsansvarig kommer du självständigt att leda och utveckla Svensk Husproduktions eftermarknadsarbete, från slutbesiktning till garantibesiktning. I rollen kommer du att ha regelbunden kontakt med vår regionchef, våra byggledare och entreprenörer. Du ansvarar för att planera arbeten för servicehantverkare samt för att säkerställa att slutbesiktningsanmärkningar blir åtgärdade i tid. Som Eftermarknadsansvarig deltar du vid garantibesiktningar och besöker byggplatser och kunder.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att:

- Teckna avtal med entreprenörer i olika geografiska områden gällande eftermarknadsarbete
samt följa upp arbetets kvalitet
- Vara support till byggledare och reklamationsavdelning i eftermarknadsfrågor
- Vara support till säljkår och kunder i eftermarknadsfrågor
- Utveckla och förbättra reklamationsmodulen i vårt affärssystem
- Hantera försäkringsfrågor samt ha juridisk kontakt vid behov
- Ansvara för felanmälningar och följa upp dessa

Du rapporterar till vår Entreprenadchef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har tidigare erfarenhet av att hantera serviceärenden och då gärna i en ledande befattning där du kommit i kontakt med avtal och konsumenttjänstlagen. Du är van vid att handlägga byggprojekt och har du tidigare arbetat med inköp och reklamationer är det meriterande. Som Eftermarknadsansvarig ser vi att du har som lägst en gymnasieexamen och det är starkt meriterande om du har någon form av byggnadsteknisk eller byggjuridisk bakgrund. Om du saknar en byggnadsteknisk utbildning så vill vi att du har minst fem års motsvarande yrkeserfarenhet från byggbranschen där du skaffat dig fackkunskaper.

Du har god datorvana, goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet från någon typ av affärssystem. Vi använder Jeeves. Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.
Som Eftermarknadsansvarig har du erfarenhet av affärsmässiga kundkontakter och stort intresse i att bygga relationer och nätverk. Då du till viss del kommer att behöva ta dig till byggarbetsplatser, kunder och entreprenörer behöver du ha B-körkort.

Vi lägger särskild vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett starkt kundfokus och uppträder på ett professionellt sätt, samtidigt som du är resultatorienterad och tycker att det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. Vidare är du socialt kompetent, kreativ och förändringsbenägen. Rollen kräver att du är strukturerad, van att självständigt ta beslut och att du är bra på att hantera relationer och bygga nätverk.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att tillhöra vår entreprenadavdelning. Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är på heltid. Placeringsort är Bromölla och vi ser gärna att du har max 40 minuters pendling.

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-26. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-26

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår