Tillbaka till sök

Leverantörskoordinator

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Vi är en skoleverantör med flera starka varumärken i vårt sortiment. Våra skor säljs idag av återförsäljare över hela Norden. Vi designar och producerar våra skor främst i Europa och Asien. Inspirationen hämtar vi från internationella och lokala trender och utvecklar våra modeller genom en snabb och effektiv organisation, därför kan vi alltid erbjuda våra återförsäljare fräcka skor med skön passform till konkurrenskraftiga priser. Vi har en effektiv distribution av våra skor som sker via eget lager i Sverige. Vårt mål är att alltid förse den Skandinaviska skohandeln med heta skomodeller, tidiga leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vi har showrooms på Stockholm Skohus, Skosentret Oslo och Fashion House Helsingfors. Vi ställer ut på Skandinaviska mässor flera gånger per år. Lär mer om oss på www.scavanti.se.

Vår kollega Carina kommer att gå i pension och vi söker nu hennes efterträdare. I denna rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som leverantörskoordinator får du ett utvecklande arbete med mycket varierande arbetsuppgifter. Du ansvarar för hela säljprocessen från orderläggning, dokumentation, betalningar till leveransbevakning. Mycket av ditt arbete består av granskning, uppföljningar och kontroller. Som leverantörskoordinator blir dina arbetsuppgifter;

- Ansvara för arbete med direktorders gentemot storkunder
- Upprätta beställningar gentemot leverantörer
- Leda leverantörsbevakningen för Scavanti gentemot leverantörerna samt styra och prioritera inkommande gods vilket innefattar kontakter med inrikes transportörer och speditörer
- Kontrollera fakturor från leverantörer
- Intrastatredovisning
- Tullar och frakter

Som leverantörskoordinator har du via mejl regelbunden kontakt med våra kunder och leverantörer (internationella) och på ett serviceinriktat och kvalificerat sätt bidrar du till att lösa kundernas behov.

Du rapporterar till vår VD Ola.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en gymnasieutbildning gärna med administrativ inriktning. Du har några års erfarenhet av en liknande tyngre administrativ roll där du har "många bollar i luften" samtidigt. Stor tyngd läggs vid din administrativa erfarenhet inom orderläggning, hantering av dokument, tolkning av text, internationella kund- och leverantörskontakter och kontroller. Det är meriterande om du tidigare arbetat med tullar och frakter. Du har god datorvana och är van användare av Outlookprogrammen framförallt Word och Excel. Vidare har du arbetat i någon form av affärssystem, vårt affärssystem heter Garp. Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Tjänsten kräver att du i tidigare tjänst använt engelska dagligen.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du som söker är noggrann, analytisk och har en bra samarbetsförmåga. Du har lätt för att se möjligheter och vana av att självständigt planera, prioritera och koordinera din dag. Dessutom är du anpassningsbar och prestigelös gentemot dina kollegor. Du har hög integritet samtidigt som du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Scavanti som inleds med 6 månaders provanställning. Tillsättning sker vid årsskiftet 2019/2020. Tjänsten är på heltid och är placerad i Glimåkra. Du kommer att få en gedigen överlämning från din företrädare Carina. Vi ser att du maximalt har ca 30 minuters pendling till Glimåkra.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 22 september 2019. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Sara Kvist på Wikan Personal, tel 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-09-22

 • Tjänstgöringsort

  Östra Göinge (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.