Välkommen till Wikan

Konsultchef/Platschef till Wikan Personal i Piteå

Konsultchef/Platschef till Wikan Personal i Piteå


Som en följd av vårt långsiktiga arbete ska Wikan Personal etablera ett kontor i Piteå. Vi söker därför en Konsultchef/platschef med entreprenörsdriv som tillsammans med oss vill starta upp och utveckla Wikan Personal i Piteå med omnejd. Vi söker en person som har passion för människor och affärer, en entreprenör som drivs av möjligheten att tillsammans med andra skapa något nytt.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser verksamhetens behov. Wikan Personal har kontor på tio orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Det nordligaste kontoret ligger idag i Skellefteå.

Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar av engagerade platschefer som tillsammans med sina medarbetare utvecklar den lokala affären. I koncernen finns idag sex rörelsedrivande bolag.

Vi lägger stort fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med kollegor i Skellefteå bygga upp ett nytt bemannings- och rekryteringskontor i Piteå. Som platschef har du ett brett ansvarsområde med många skiftande arbetsuppgifter. Du bygger och fördjupar relationer med nya och befintliga kunder och hjälper dem att lösa sitt personalbehov genom bemanning eller rekryteringstjänster. Du kommer självständigt ansvara för samtliga delar i rekryteringsprocessen respektive bemanningsverksamheten, vilket innefattar såväl professionell konsultation som personalansvar.

Du kommer att ha ansvaret för den lokala verksamheten i Piteå. Organisatoriskt kommer Piteåkontoret vara en del av Wikan Personal Botnia AB som har sitt säte i Skellefteå. Det innebär att du ingår i ett team med erfarna konsultchefer och rekryteringskonsulter som kan branschen och har stort förtroende bland flertalet små och stora kunder. Vi ser nu fram emot att du med din bakgrund och erfarenhet ska hjälpa oss fortsätta vår utveckling i Norrlandsregionen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Rollen som platschef ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du har med fördel arbetat i en roll med kundansvar tidigare (B2B) och drivs av att identifiera affärsmöjligheter och finna lösningar för kunden.

Vi ser gärna att du som söker har eftergymnasial utbildning inom exempelvis inom HR, IT, Teknik, Marknad eller Management. Erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen är mycket meriterande, men du kan också ha jobbat ett antal år i ledande befattning inom näringslivet.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs att du är engagerad och trivs i en miljö med högt tempo där förändringar sker ofta och snabbt. Du bör vara effektiv i arbetet och duktig på att hitta lösningar. Vidare ser vi att du har en tydlig moralisk kompass och tycker det är viktigt att bemöta människor på samma sätt som du själv vill bli bemött.

Om du också är en målinriktad person som drivs av att arbeta med försäljning och trivs med att ha personalansvar - då kommer du trivas hos oss!

Wikan Personal har stor erfarenhet av att starta upp nya kontor på nya orter och tillsammans med rätt person så finns alla förutsättningar för en framgångsrik etablering även i Piteå.

Information och kontakt
Vi lägger stor vikt vid att du ska få så bra förutsättningar som möjligt i uppstarten av verksamheten och från vårt kontor i Skellefteå kommer du att få all hjälp du behöver. Målet är att vi förutom denna tjänst kommer att rekrytera ytterligare en medarbetare (konsultchef/rekryteringskonsult) till kontoret i Piteå så snart som möjligt.

För denna tjänst är din personlighet av största betydelse. Känner du att detta är jobbet för dig så tveka inte att söka.

Sista ansökningsdag är den 25 september 2019. Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Har du frågor så ring gärna vår platschef i Skellefteå Kenneth Vidmark på telefonnummer 072-7090281.

Mer information hittar du på wikan.se.


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-25

Tjänstgöringsort

Piteå (Norrbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår