Välkommen till Wikan

Ekonom inom faktura och reskontra

Ekonom inom faktura och reskontra


För ett längre konsultuppdrag söker vi nu en ekonom till faktureringsavdelningen på Skellefteå Kraft.

Om företaget
Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent förnybar.

Faktureringsadministration består idag av elva medarbetare som tillsammans ansvarar för fakturering, reskontra, inkasso samt ger service till både interna och externa kunder. Vi arbetar för hela Skellefteå Krafts koncern och ingår i avdelningen kundutveckling tillsammans med marknadsadministration och kundservice.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ekonom som i första hand ska hantera inkassoärenden, betalningsflöden samt kundärenden. I rollen som ekonom kommer du även att vara delaktig i vårt effektiviseringsarbete inom faktura och reskontraområdena. Vi arbetar ständigt med att digitalisera flöden samt möta kundens behov av nya lösningar på marknaden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå eller motsvarande inom ekonomi. Du har vana att arbeta med siffror och avstämningar samt förmågan att se nya lösningar i ditt vardagliga arbete. Tidigare erfarenhet av att arbeta med reskontra är mycket meriterande, likaså erfarenhet av kundkontakt.

För att lyckas väl i rollen är det viktigt att ha god struktur och att du som person är analytiskt, driven och serviceinriktad. Goda kunskaper i Excel är en stor fördel. Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Information och kontakt
Tjänsten som ekonom inom faktura och reskontra är ett konsultuppdrag med start under oktober 2019 och sträcker sig till och med augusti 2020. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Petterström på telefonnummer 072-709 02 88.

Passar beskrivningen in på dig skicka in din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 13 september 2019.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-13

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår