Välkommen till Wikan

Hotell Aurum söker personal till köket

Hotell Aurum söker personal till köket


Vi vill leverara den bästa servicen till våra gäster, en stor del i detta är upplevelsen i restaurangen. Vill du vara med och bidra till en hög nöjdsamhet bland våra gäster och samtidigt jobba i en kul och föränderlig miljö. Då är detta något för dig!

Just nu söker vi en diskare och en servitör till vårt kök.

Om företaget
Aurum Hotel är vid det här laget ett landmärke vid Skellefteås södra infart. Hotellet slog upp portarna 1979 och har sen dess varit hem för familjer, företag, konferenser och livsnjutare. Byggnaden renoverades så sent som våren 2017 och inrymmer 72 gästrum, totalt 133 bäddar. Här återfinns också restaurang, spa och konferenslokaler, samt massor av aktiviteter bara ett stenkast bort.

På Aurum Hotel är vi väldigt stolta över vår restaurang med lunch- och middagsbuffé. Det är en mötesplats där maten och drycken ger kraft åt konversationer och där människor får en chans att andas ut. En avslappnad och smakfull plats med andra ord.

Dina arbetsuppgifter
Alla i köket är självgående men har samtidigt ett gott samarbete med varandra.
Som diskare kommer är du en stor del i att avdelningen når uppsatta mål, ditt arbete är en viktig del i kedjan för att i slutändan göra gästerna nöjda. Som servitör blir du vårt ansikte utåt mot gästerna i restaurangen. Du kommer bland annat att servera gästerna mat och dryck från vår underbara meny, se till att borden är rena, fina och uppdukade.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som diskare bör du vara effektiv och strukturerad. Har du en vana av att jobba i en snabb och föränderlig miljö kommer du att trivas hos oss. Som servitör har du en hög känsla för service och motiveras att skapa en bra miljö för våra gäster i restaurangen. Vi vill att varje måltid ska bli en oförglömlig upplevelse för våra gäster och hoppas att du vill vara med och bidra till det. Alla i köket jobbar tillsammans och du tycker det är stimulerande att få jobba i ett team där varje enskild insats räknas. Då arbetstiderna varierar är det viktigt att du är flexibel.

Information och kontakt
I denna rekrytering tar vi hjälp av Wikan Personal i Skellefteå. Om detta låter som något för dig är du välkommen med din ansökan via länken på Wikans hemsida. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte med att skicka in din ansökan. Vid eventuella frågor ta kontakt med konsultchef, Andreas Ögren, 0910-770987

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-15

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår