Välkommen till Wikan

Hotell Aurum söker receptionister

Hotell Aurum söker receptionister


Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Aurum Hotel varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team!
Just nu söker vi 2 personer till hotellreceptionen.

Om företaget
Aurum Hotel är vid det här laget ett landmärke vid Skellefteås södra infart. Hotellet slog upp portarna 1979 och har sen dess varit hem för familjer, företag, konferenser och livsnjutare. Byggnaden renoverades så sent som våren 2017 och inrymmer 72 gästrum, totalt 133 bäddar. Här återfinns också restaurang, spa och konferenslokaler, samt massor av aktiviteter bara ett stenkast bort.

Vi har fem olika kategorier på rum, men oavsett vilket rum du väljer kommer du sova lika gott. Valet är ditt vilken typ av rum du föredrar; Enkelrum, Dubbelrum, Kombirum, Superiorrum eller Superior Plus-rum.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
* Checka in och ut gäster i vårt system Hotsoft.
* Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.
* Svara på frågor från våra gäster.
* Bidra till merförsäljning.
* Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.
* Ta emot bokningar och hantera fakturor.
* Arbeta med kassahantering.

Arbetet är förlagt både dag och kvällstid samt varannan helg.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du älskar mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har en god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
* Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
* Goda datakunskaper

Information och kontakt
I denna rekrytering tar vi hjälp av Wikan Personal i Skellefteå. Om detta låter som något för dig är du välkommen med din ansökan via länken på Wikans hemsida. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte med att skicka in din ansökan. Vid eventuella frågor ta kontakt med konsultchef, Andreas Ögren, 0910-770987

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-15

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår