Tillbaka till sök

Best Glass söker glasarbetare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu 2 nya medarbetare till produktionen i Burträsk. Vill du vara med och bidra till en redan väl fungerande verksamhet. Läs mer om tjänsterna och ansök nedan!

Om företaget
Best Glass Oy är norra Europas största tillverkare av isolerglas. Företaget tillverkar redan nu över 45 procent av isolerglaset som används i Finland och finns nu även på marknaderna i Sverige och Norge. Best Glass har som ambition att bli den ledande planglastillverkaren också i de norra delarna av Sverige och Norge. Som ett led i detta förvärvades under sommaren 2018 verksamheten i Systemglas Produktion i Burträsk.

Dina arbetsuppgifter
Produktionen ökar och därför söker vi nu en person till skärbordet och en till härdugnen.
Vid skärbordet beställer man fram glas ur vårt automatiserade lager och skär ut det i olika storlekar och former för vidare process eller direkt leverans med hjälp av vår moderna maskinpark.
Arbetet vid härdugnen är en viktig del i processen. Där kommer du huvudsakligen att lasta glaspartier in och ut från ugnen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Då produkterna som tillverkas är av mycket hög kvalitet ställer det stora krav på din noggrannhet och effektivitet. En god fysik är ett krav då många moment innebär tunga lyft. Som person är du en självgående och ambitiös lagspelare som är mån om att hålla en hög kvalitet i arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet från produktionsarbete är det ett plus.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Du kommer att bli anställd av Wikan men jobba på vår fabrik i Burträsk. Arbetet innebär skiftgång. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Hör gärna av dig med eventuella frågor till Konsultchef, Andreas Ögren, på tel. 0910-770987

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-28

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.