Tillbaka till sök

Kylmontör luftvärmepumpar

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu en kylmontör luftvärmepumpar till Vitvaruservice Skellefteå.

Om företaget
Vitvaruservice Skellefteå AB är servicepartner till Electrolux Service. Vi utför service på alla Electrolux varumärken, allt från mindre hushållsapparater till luftvärmepumpar. Vi utför installationer åt stora byggföretag som tex Peab, Skanska och NCC och servar och installerar vitvaror åt kommunala och privata fastighetsägare och privatpersoner.

Nuvarande ägarform har varit sedan 2012 och består av 3 delägare. Vi omsätter 3,5 miljoner och är stationerade i Skellefteå.

Vi har mer än 30års erfarenhet inom vitvarubranschen och är nu i behov att expandera.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande, men huvudsakliga arbetsuppgift är att installera och serva luftvärmepumpar. Det görs självständigt ute hos kund.

Andra arbetsuppgifter är att hjälpa till vid större byggprojekt och installera och även service av vitvaror.

Arbetet är förlagt vardagar och dagtid.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är certifierad kylmontör, kategori II. Vi ser även att du har el-kunskap och kan hantera felsökning och installation, utbildning är inte ett krav men erfarenhet efterfrågas. Erfarenhet av kylmontering är väldigt meriterande.

Som person är du serviceinriktad, positiv och teknikintresserad. Du är ansvarstagande och jobbar självständigt med dina arbetsuppgifter. Arbetet består till stor del ute hos våra kunder och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Vitvaruservice Skellefteå AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 22/8. Hör gärna av dig med eventuella frågor till Wilma Nyman, tel: 0910-77 09 84 , alternativt e-post wilma@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-22

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.