Tillbaka till sök

Säljare till Skellefteå Kraft

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVill du tillhöra ett marknadsledande och expansivt företag? Sök som innesäljare till Skellefteå Kraft!

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare på Skellefteå Kraft ringer du ut till icke befintliga privatkunder och erbjuder elavtal som är aktuella för dagsläget. Du tillhör en grupp på ca. 20 personer där det både finns privat- och företagssäljare. Skellefteå Kraft är i en expansiv fas och vill utöka avdelningen.
Skellefteå Kraft erbjuder nya och fräscha lokaler, starka team och säljcoacher som ger dig rätt förutsättningar att utvecklas som säljare.

Arbetet är förlagt vardagar under dagtid 08.00-17.00.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tycker om utmaningar, tävling och brinner för resultat! Du är social, positiv och har ett sinne för kundbemötande. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning eller annan typ av uppsökande försäljning och har tidigare arbetat med uppsatta mål.

Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Information och kontakt
Löneform: Fast
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2019-08-31, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Wilma Nyman på tel: 0910-77 09 84 alternativt wilma@wikan.se


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-31

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.