Välkommen till Wikan

Säljare till Skellefteå Kraft

Säljare till Skellefteå Kraft


Vill du tillhöra ett marknadsledande och expansivt företag? Sök som innesäljare till Skellefteå Kraft!

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare på Skellefteå Kraft ringer du ut till icke befintliga privatkunder och erbjuder elavtal som är aktuella för dagsläget. Du tillhör en grupp på ca. 20 personer där det både finns privat- och företagssäljare. Skellefteå Kraft är i en expansiv fas och vill utöka avdelningen.
Skellefteå Kraft erbjuder nya och fräscha lokaler, starka team och säljcoacher som ger dig rätt förutsättningar att utvecklas som säljare.

Arbetet är förlagt vardagar under dagtid 08.00-17.00.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tycker om utmaningar, tävling och brinner för resultat! Du är social, positiv och har ett sinne för kundbemötande. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning eller annan typ av uppsökande försäljning och har tidigare arbetat med uppsatta mål.

Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Information och kontakt
Löneform: Fast
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2019-08-31, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Wilma Nyman på tel: 0910-77 09 84 alternativt wilma@wikan.se


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-31

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår