Tillbaka till sök

Vi söker CNC-operatörer för kunds räkning

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossHar du erfarenhet av arbete som CNC-operatör och har en hög arbetsmoral? Just nu söker vi CNC-operatörer för kunds räkning med start efter sommaren.

Dina arbetsuppgifter
En arbetsdag består mestadels av svarvning, kapning, borrning, programmering och maskinunderhåll samt andra vanligtvis förekommande verkstadsarbeten. Du kommer köra maskinerna, göra verktygsbyten samt genomföra kvalitetskontroller.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i tjänsten bör du ha arbetat som CNC-operatör tidigare. Du har god datorvana och ett stort teknikintresse. Du kan och är van att arbeta ensam såsom i grupp.

Som person är du noggrann, punktlig, ansvarstagande och flexibel. Du är en god representant för kundföretaget, positiv och framför allt annat besitter du viljan att göra ett bra jobb.


Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till konsultchef, Andreas Ögren, tel: 0910-77 09 80

Uppdraget ingår till en början i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Wikan Personal, men arbeta ute hos kunden. Arbetet kan komma att innebära skiftgång.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-04

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.