Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Svetsare sökes för kunds räkning

Svetsare sökes för kunds räkning


Har du jobbat eller jobbar du som svetsare idag och är intresserad av ett miljöombyte? Vi söker nu svetsare till kund i Skellefteåområdet med start efter sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsdagar kommer i stor omfattning bestå av svetsning efter ritning. Det innebär bland annat arbete vid manuella svetsstationer. En del montering kan också förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är initiativtagande och jobbar bra både självständigt och i grupp. Du känner en stor ansvarskänsla för ditt arbete, är noggrann och flexibel. Det är ett krav att du har kunskap och erfarenhet inom svetsning (MIG/MAG, MMA,TIG) och ritningsläsning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en god representant för kundföretaget.
Du bör vara grundutbildad inom svetsning och talar flytande svenska. Svetslicenser, heta arbeten och mobila plattformar är meriterande men inget krav.

B-körkort är ett krav.


Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till konsultchef, Andreas Ögren, tel: 0910-77 09 80

Arbetet kan komma att innebära skiftgång.

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-04

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår